Κέρκυρα: Κι άλλες προσφυγές, κι άλλα εξώδικα

Κι ενώ το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας Αργύρης Γιώτας καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου ο ΑΟΚ Κέρκυρα να μπορέσει να ξεπεράσει τα πάμπολλα προβλήματα που τον ταλανίζουν και να καταφέρει να… ορθοποδήσει, την ίδια ώρα το… αμαρτωλό παρελθόν εξακολουθεί να κατατρέχει την ομάδα!

Έτσι, δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, οι Παναγιώτης Ζορμπάς και Αλέξανδρος Κόντος, ακολούθησαν την δικαστική οδό, προσφεύγοντας στην ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και καταθέτωντας προσφυγή εις βάρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ. Οι υποθέσεις τους, εκδικάστηκαν προχθές Δευτέρα (26/8).

Ο μεν Ζορμπάς διεκδικεί οφειλόμενα 26.950 ευρώ κι ένα ποσό της τάξης των 41.000 ευρώ από το φετινό συμβόλαιο, ενώ ο δε Κόντος διεκδικεί οφειλόμενα 32.950 ευρώ και το ποσό των 41.000 ευρώ από το φετινό συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, εξώδικο στην ΠΑΕ απέστειλαν οι Σπύρος Σπίνουλας και Γιάννης Ιωάννου, ζητώντας να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Τέλος, σημειώνεται πως την Κέρκυρα βαραίνει κι ένα «-3» ενόψει της νέας σεζόν, καθώς δεν είχε περάσει από τη διαδικασία επιτήρησης της ΕΠΟ.

Πηγή: CorfuCorner

The post Κέρκυρα: Κι άλλες προσφυγές, κι άλλα εξώδικα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com