Κέρκυρα: Στροφή σε Χριστοφοράκη

Πριν από μερικές μέρες, το CORFUCORNER.GR είχε αποκαλύψει τις επαφές των ιθυνόντων του ΑΟΚ Κέρκυρα με τον 38χρονο Σερραίο προπονητή, Πέτρο Στοΐλα, ο οποίος διαθέτει δίπλωμα UEFA PRO και αποτελούσε μια καλή λύση για τον πάγκο της ομάδας, στην περίπτωση που αυτή θα «κατέβαινε» στο Πρωτάθλημα της Football League.

Εσχάτως, όμως, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν! Το κερκυραϊκό σωματείο εν τέλει δεν δήλωσε συμμετοχή στην Football League, επομένως το ενδεχόμενο της συνεργασίας με τον Στοΐλα, μάλλον έχει «ναυαγήσει». Πλέον, οι διοικούντες του συλλόγου «το ψάχνουν» μήπως η ομάδα μπορέσει να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το μεγάλο φαβορί για την τεχνική ηγεσία φέρεται να είναι -ποιος άλλος;- ο Κώστας Χριστοφοράκης.

Εάν κι εφόσον η Κασσιώπη, λοιπόν, λάβει μέρος στην τέταρτη την τάξη Εθνική Κατηγορία, τότε το Δ.Σ. σκοπεύει να προτείνει στον 45χρονο Λάκωνα προπονητή να αναλάβει τις τύχες του σωματείου. Άλλωστε, ο Χριστοφοράκης, που κατέχει UEFA A, είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα… κατατόπια, αφού υπηρετεί πιστά το κλαμπ από το 2014, διατελώντας είτε τεχνικός της Κ19, είτε υπηρεσιακός της «πρώτης» ομάδας.

The post Κέρκυρα: Στροφή σε Χριστοφοράκη appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com