Καζάνι… που βράζει η Κοιλάδα!

Εύκολο απόγευμα είχε το συγκρότημα του Γιάννη Παπαναστασίου απέναντι στον Άρη Διλόφου, επικρατώντας με 5 – 0, με τα τέσσερα τέρματα να επιτυγχάνονται από τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, Καζάνι, ο οποίος και έφτασε πλέον τα 22 τέρματα σε 13 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης όπου από εκεί και πέρα, κατέβασαν στροφές, στροφές τις οποίες και ανέβασαν στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό επτάλεπτο, σημειώνοντας εκεί τα τρία από τα συνολικά πέντε τέρματα τους.

Το Φιλμ του Αγώνα

1’ 1 – 0 Ο Ζησόπουλος με μια εκπληκτική κάθετη πάσα, έβγαλε τον Καζάνι απέναντι από τον Λεβέντη, όπου από πλάγια θέση πλάσαρε σωστά, ανοίγοντας πολύ νωρίς το σκορ.

2’ Ο Καζάνι και πάλι θα πιέσει ψηλά, την αμυντική γραμμή του Διλόφου, με αποτέλεσμα να κλέψει την μπάλα, με τον κοντρόλ το οποίο όμως να κάνει να ανοίγει πολύ την μπάλα, δίνοντας όλο τον χώρο και χρόνο στον Λεβέντη να τον προλάβει.

29’ Ο Φουσιάνας θα πιάσει ένα καλό σουτ για λογαριασμό του Διλόφου με τον Τσιτουρτζή να μπλοκάρει εύκολα.

37’ 2 – 0 Ο Καζάνι θα μπει από αριστερά, θα περάσει και τον προσωπικό του αντίπαλο, και θα πλασάρει τον Λεβέντη στην κλειστή του γωνία κάνοντας το 2 – 0.

61’ 3 – 0 Ο Καζάνι επωφελείται του λάθους του Λεβέντη και τον κερδίζει στην εναέρια διεκδίκηση της μπάλας, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα, πραγματοποιώντας χατ – τρικ.

62’ 4 – 0 Ο Θύμιου μέσα από την μεγάλη περιοχή, με ωραίο σουτ στην κίνηση έγραψε το 4 – 0.

67’ 5 – 0 Ο Καζάνι γίνετε αποδέκτης της σέντρας από αριστερά και με ωραία προβολή διαμορφώνει το 5 – 0.

Οι Συνθέσεις

Κοιλάδα (Γιάννης Παπαναστασίου): Τσιτουρτζής, Αθανασίου, Αρζουμανίδης, Ανδρεάκης, Λαμπρογιώτας, Θεοχάρης (59’ Ανδρέου), Καζάνι, Ζησόπουλος (63’  Σαρούδης), Θύμιου (73’ Ζτούλης), Σαρούδης, Μαρδάνης.

Δίλοφος (Κώστας Κοτοπούλης): Λεβέντης, Σακελλαρίου Κ., Νώτης (66’ Λάκος), Τσιαμπαλής, Σακελλαρίου Φ., Φουσιάνας, Κοτοπούλης, Σουλιώτης Β. (73’ Σουλιώτης Ν.), Συργκάνης Γ., Κάναβος, Συργκάνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκλωμένος Εμ., Χατζή, Σαμαρίνας.