«Καθάρισε» από νωρίς η Δήμητρα Γιάννουλης
Πετυχαίνοντας τρία γκολ από νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, η Δήμητρα Γιάννουλης πέρασε εύκολα από την έδρα της Δόξας Βαλανίδας με 3 – 0 για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.
Πολύ δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε η Δήμητρα Γιάννουλης, η οποία φρόντισε από πολύ νωρίς να προηγηθεί και στη συνέχεια να κλειδώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Η αρχή έγινε στο 14ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Γραβάνης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους και τους έβαλε σε θέση οδηγού με σουτ.
Στη συνέχεια και στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν προβάδισμα ασφαλείας, καθώς ο Τσακνάκης με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εννιά λεπτά αργότερα, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς με κεφαλιά αυτήν την φορά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Στο δεύτερο μέρος με τα πάντα ουσιαστικά να έχουν κριθεί, οι ποδοσφαιριστές της Δήμητρας Γιάννουλης ήλεγξαν τον ρυθμό και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ξαναμπούν στο ματς. Έτσι ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το σκορ διαμορφωμένο από το 3 – 0 του πρώτου ημιχρόνου.
Τα Γκολ
0 – 1 14′ Γραβάνης.
0 – 2 22′ Τσακνάκης.
0 – 3 32′ Τσακνάκης.
Οι Συνθέσεις
Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Μελετιάδης, Καρβέλης Αντ., Γερούκης, Μηλίτσης (71′ λ.τ. Δαούλας), Θάνος, Τσιαμούρας, Καρβέλης Γ. (71′ Βιλανάκης), Σταυρακάκης (46′ Μαβίδης), Παλάντζας, Τασιόπουλος (46΄Βαρσάμης), Ντούντι (66′ Ευστρατιάδης).
Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Ντούφας, Μπλιάμπλιας, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης, Τάφα, Καρέλας (46′ Χατζηγρηγορίου Κ.), Μπάμπαλης (46′ Μανάκας), Γραβάνης (46′ Χατζηγρηγορίου Αν.), Μπάκος (73′ Ζαφειρούλης), Τσακνάκης (67′ Δαούλας).
Διαιτητική Τριπλέτα
Κοσμάνος, Γκαρέλης, Κοτούμπας.











