“Καθάρισε” και πάλι ο Γκόγκουρας

Στη μάχη Κώστας Καζάκης – Χρήστος Κότυλης σημειώσατε… άσο! Ο Κεραυνός Δρυμού ήταν ο μεγάλος νικητής του γειτονικού ντέρμπι της Ελασσόνας, κερδίζοντας στην επανάληψη την Αναγέννηση Ευαγγελισμού με 2 – 0, χάρις σε δύο προσωπικά τέρματα του Δημήτρη Γκόγκουρα.

Κώστας Καζάκης και Χρήστος Κότυλης μπορεί να είναι συνέταιροι στην επιχείρηση άρτου που διατηρούν στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας, παρόλα αυτά, ο παλαιότερος Κώστας Καζάκης όποτε βρίσκει τον Χρήστο Κότυλη αντίπαλο, τον κερδίζει. Έτσι έγινε και στην 12η Αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, αφήνοντας τους “πράσινους” στους 8 βαθμούς και σκαρφαλώνοντας οι “κόκκινοι” στους 28, δύο λιγότερους από την πρωταθλήτρια Χειμώνα, Δόξα Βαλανίδας.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, ο Δημήτρης Γκόγκουρας με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αλκιβιάδη Μίχη έβαλε τον Κεραυνό Δρυμού μπροστά στο σκορ και ο ίδιος παίκτης στο 76′ φρόντισε να “κλειδώσει” την υπόθεση νίκης στο ματς. Με δική του ατομική ενέργεια και πλασέ στη κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Πουρνάρας, Μενσούρ (82′ Καλπουζίδης), Κοντολάρι, Κατσιαμήτσας, Τέλλιος, Γαλανός, Σουγλής Κ., Ρούσι (72′ Μπόλης), Γκαντούνας (88′ Ζιώγας), Γκόγκουρας.

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χρήστος Κότυλης): Κατής, Φάκας, Ράντζας, Μπουζούκης, Γραμμένος, Μπατσίλας, Ζέκα, Βαλατσός, Λιούρας, Καρέλας, Μουταφίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ρουπέλας, Μπατζιανούλης, Καϊμακάμης.