“Καθάρισε” ο Καπετάνιος!

Με δύο γκολ του Άρη Καπετάνιου, ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κατάφερε να “αποδράσει” από την έδρα του Δαμασιακού επικρατώντας με 2 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί, μετατρέποντας σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ οι γηπεδούχοι μπορούν να τα… “βάλουν” με τη τύχη τους, καθώς είδαν δύο προσπάθειες του Μπέλτσιου να καταλήγουν στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση. Λίγο πριν την “εκπνοή” του πρώτου μέρους,  και συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ο Άρης Καπετάνιος με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1 – 0.

Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη της ομάδας του. Όταν στο 70ό λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο Δαμασιακός κατάφερε να αντιδράση, μειώνοντας στο 76΄με σουτ του Μόκκα σε 1 – 2.

Όμως στη συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε και ο Φιλοκτήτης πανηγύρισε τη 4η συνεχόμενή του νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Μπακαΐμης (78΄Βίδρας), Μόκκας, Οικονόμου, Τόκος, Δούκας (70΄Καρατζιόλης), Τσιάλτας, Μουσιάρης (46΄Λέτσιος Στ.), Ραπτοτάσιος, Μπέλτσιος, Λούτσος Στ.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Πλατσάς, Μαλαχτάρης (48΄λ.τ. Παπαρίζος), Κατσιάνος, Μυλωνάς, Κατσιώτης (85΄λ.τ. Λαδάς), Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Γκουσιάρης, Γκοργκόλης, Καπετάνιος.