«Καθάρισε» ο Κουβελάς!

Ακόμη μία αγωνιστική, ακόμη μία νίκη για την Ανθούπολη, η οποία με πρωταγωνιστή τον Κουβελά που σημείωσε και τα δύο της τέρματα, επικράτησε με 2 – 0 εντός έδρας για την 20ή «στροφή» του πρωταθλήματος.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως όπως και ο Φαλανιακός, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες είχαν και να πάρουν το προβάδισμα και τα πάντα έδειχναν πως θα πάμε στην ανάπαυλα χωρίς να έχουμε σκορ στο ματς.

Όμως λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κουβελάς με ιδανικό τελείωμα από πλεονεκτική θέση, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1 – 0. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε με το ρευστό 1 – 0 να παραμένει.

Έχοντας ωστόσο πλεον μπει στη τελική ευθεία του αγώνα, η Ανθούπολη βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ήταν 86ο λεπτό, όταν Κουβελάς βρήκε ξανά στόχο και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0 στη νίκη της ομάδας του, διότι τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Τα Γκολ

1 – 0 43′ Κουβελάς.
2 – 0 86′ Κουβελάς.

Οι Συνθέσεις

Ανθούπολη (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ντιντής, Σκούπρας (84′ Καραλούλης), Γιαννακόπουλος, Λάιος, Καραμπούζης (84′ Μαριγκούδης), Μπλέντι Σ., Πανταζής, Κουβελάς, Μπλέντι Μ., Παπαδάκος (72′ Αργύρης), Αναγνώστης.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Γκανάτσας, Σούλι, Δημολιός, Πανταζής (85′ Αλατάς), Αντωνόπουλος, Σβερκούλης, Ντανίκας (60′ Αλιάι), Ραμάι (60′ Κωστόπουλος), Ιωαννίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Γκαρέλης, Ντελέζος.