«Καθάρισε» ο Μάτος για τη Γιάννουλη!

Με δύο τέρματα του Γιώργου Μάτου, η Δήμητρα Γιάννουλης επικράτησε εκτός έδρας της Νέας Πολιτείας σήμερα το μεσημέρι και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ!

Οι «πράσινοι» του Βασίλη Μπακογιάννη με δύο τέρματα ένα σε κάθε ημίχρονο, ξεπέρασε το εμπόδιο του συνόλου του Βαγγέλη Μπρισίμη κι έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στο 18ο λεπτό η Γιάννουλη κέρδισε πέναλτι με τον Άγγελο Αμπατζίδη και ο Γιώργος Μάτος δεν έχασε την ευκαιρία από τα έντεκα βήματα να κάνει το 0 – 1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 65ο λεπτό, ο Γιάννης Μπάμπαλης βρήκε ιδανικά τον Γιώργο Μάτο με σέντρα από πλάγια θέση και ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά κέρδισε τον Παπαγιαννούλη σημειώνοντας έτσι το 0 – 2 για τη Δήμητρα Γιάννουλης.

Από πλευράς Νέας Πολιτείας, οι Θύμιος Μπέτσης, Αποστόλης Χλωρός και Βασίλης Αργυρακούλης είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο σημερινό παιχνίδι, όμως το 0 – 2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τους «πράσινους» να παίρνουν τη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΛ!

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαγιαννούλης, Σκόμπας, Χλωρός, Κιούσσης, Ζήσης, Κατσιάνος, Τσεκούρας, Καψιώχας (80′ Μαναός), Κοταρέλας (46′ Αργυρακούλης), Μπέτσης, Τόπης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Τσαβδάρης, Ραπτόπουλος, Αμπατζίδης (73′ Πετράκης), Σουφχάρας (83′ Καρέλας), Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Μπάσδρας (58′ Πουρνάρας), Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος (73′ Τσουμάνης), Τσαρούχας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Ακρίβος, Αρχοντής.