“Καθάρισε” ο Πάσιος!
Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Αετό Αμυγδαλέας για να αποδράσει από την έδρα του Δαμασιακού με την νίκη με 1 – 0.
Έτσι οι νικητές της συγκεκριμένης αναμέτρησης έφτασαν τους 28 βαθμούς, κατέχοντας την 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο Δαμασιακός παρά την ήττα παραμένει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυναμικά και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν γρήγορα – γρήγορα τους αντιπάλους τους. Πριν καν την συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα. Συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Πάσιος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή “άνοιξε” το σκορ για την ομάδα του.
Το ματς είχε πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές, με πολύ καλό ρυθμό. Όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πετύχει άλλο γκολ. Για την Αμυγδαλέα χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Πάσιο, Καφούσια και Μαυρουδή Ι.
Ενώ για τον γηπεδούχο Δαμασιακό δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν οι Λόλας, Μουσιάρης, Τζουμάκας και Καρακάνος. Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0 – 1.
Οι Συνθέσεις
Δαμασιακός (Γιώργος Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Γεωργατζιάς, Καρακάνος (65′ λ.τ. Μπακαΐμης), Λέτσιος Κ., Μουσιάρης, Γανός (75′ Λέτσιος Στ.), Τσιάλτας, Δούκας (78′ Λούτσος), Αυλογιάρης, Λόλας, Τζουμάκας.
Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Δανιλούλης): Παζιάνας, Μαυρουδής Αντ., Ευαγγελούλης, Καφές, Βαΐτσης, Σιούτας Δ. Σ., Πολύζος, Πάσιος (83′ Τσιτουρτζής), Μαυρουδής Ι. (74′ Ανδριανόπουλος), Καφούσιας (89′ Πρίφτης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Νατσιούλας, Νίκζας.











