“Καθάρισε” στη μία ώρα το Συκούριο!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, επικράτησε εντός έδρας με 3 – 1 των Βουναίνων.

Μετά από αυτή τη νίκη, διατηρήθηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συνολικά 34 βαθμούς, εννιά λιγότερους από τον 1ο Ηρακλή Λάρισας. Από την άλλη τα Βούναινα, παρέμειναν στους 26 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν πρώτοι να βρουν τρόπο για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Ήταν το 25ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ηλίας Μαυρομάτης με βολ – πλανέ σουτ μετά από σέντρα του Δημήτρη Πλιάγκα έκανε το 1 – 0.

Μάλιστα γρήγορα – γρήγορα ο Κίσσαβος Συκουρίου πέτυχε ακόμη ένα τέρμα. Στο 32′ ο Δημήτρης Κουκουτσέλος με συρτό σουτ μέσα από τη περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ενώ με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” το ματς. Ο Ηλίας Μαυρομάτης βρήκε όμορφα τον Εμιλιάνο Σενκάι και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 3 – 0. Το μόνο που κατάφεραν τα Βούναινα ήταν να μειώσουν στο 75΄με σουτ έξω από τη περιοχή του Βαγγέλη Γκομοσίδη στο τελικό 3 – 1.

 

Οι άνθρωποι των Βουναίνων έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη στο σημερινό παιχνίδι με τον Κίσσαβο Συκουρίου.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Κώτσιας, Κάτσας, Αλμυρούλης, Αγγέλης, Πλιάγκας (88′ Ζαϊρές), Καπετάνι, Καλούσης (84′ Σάλα), Σενκάι, Μαυρομάτης (73′ Σελήνης), Κουκουτσέλος.

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Ζεϊμπέκης, Κοτρώτσιος, Κουτής, Χατζηλιάδης Γ., Φαρμάκας, Χριστοδούλου Κ., Γκομοσίδης, Τσαπράζης, Χριστοδούλου Στ. (60′ Σπανός), Τσανάς, Πρεσακάρου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Πατέτσος, Αρχοντής.