«Καθάρισε» στο β’ ημίχρονο ο Απόλλων!

Σημειώνοντας και τα δύο του τέρματα στο β’ ημίχρονο, ο Απόλλων Λάρισας έκαμψε με 2 – 0 την αντίσταση του Ολύμπου Γόννων και πανηγύρισε τη νίκη για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, αφήνοντας τον Όλυμπο για μια ακόμη αγωνιστική χωρίς νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησαν κάποιες καλές στιγμές στο ματς. Ωστόσο δεν επέδειξαν τη κατάλληλη ψυχραιμία στη τελική προσπάθεια. Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη τώρα και πριν καν συμπληρώσουμε δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος, ο Απόλλων Λάρισας κατάφερε να λύσει τον γρίφο που του είχε θέσει η αντίπαλη άμυνα. Πιο συγκεκριμένα, στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γερεντές Θωμάς με ιδανικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και παράλληλα τον δρόμο προς τη νίκη.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Βενέτη, απλοποίησαν κατά πολύ το παιχνίδι καθώς στο 71ο λεπτό του αγώνα, ο Χατζηλιόντας με όμορφη προσπάθεια από πλεονεκτική θέση νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα Γκολ

1 – 0 54′ Γερεντές Θωμάς.
2 – 0 71′ Χατζηλιόντας.

Η Σύνθεση

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Φαρμάκας,, Νικολακούλης, Γερεντές Γ., Τερζούδης, Μπαγιώτας (75′ Λάιος), Μπουκουβάλας, Σιάτρας (80′ Τζιμόπουλος), Χατζηλιόντας (70′ Διβανές), Τσαπατόρης, Κούρτι (46′ Γερεντές Θ.), Τσιούτσιας (70′ Χατζής).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Αλεξίου, Σέντζας (78′ Λιόγκας), Μπούμπουλης Αθ., Περδίκης, Μπούμπουλης Ευαγ., Ζαϊρές (66′ Κίτσιος), Κολτσίδας (66′ Κόκρας), Γελαλής, Αθανασιάδης (78′ Αλεξόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Τζιμούρτος, Μπασινός.