Καθάρισε στο β’ μέρος η Νεάπολη

Την εκτός έδρας νίκη, σημειώνοντας όλα τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο, πανηγύρισε η Νεάπολη, η οποία επιβλήθηκε του Λιβαδίου με 4 – 0 για τη 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ ΕΠΣ Λάρισας.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού πέρασε δίχως κάποιο τέρμα με τους παίκτες των δύο ομάδων να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ. Στο δεύτερο μέρος όμως και στο 55ο λεπτό, ο Μίχος με πλασέ προ κενής εστίας έκανε το 0 – 1. Για να έρθει στο 63ο λεπτό ο Μπούνα με κεφαλιά να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της Νεάπολης δεν έριξαν ρυθμό και στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Θανάσης Μπαλαούρας με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3. Ενώ τον επίλογο της αναμέτρησης έγραψε στο 80′ ο Βουλτσίδης με σουτ από τα αριστερά.

Τα Γκολ

0 – 1 55′ Μίχος.
0 – 2 63′ Μπούνα.
0 – 3 75′ Μπαλαούρας.
0 – 4 80′ Βουλτσίδης.

Οι Συνθέσεις

Γεωργάκης Ολύμπιος Λιβαδίου (): Γκρίζος, Καψάλης, Δάμαλης, Τσανούσας, Μπατσάκης, Φτεργιώτης, Ντάμπος Σ., Δερβένης, Γκουτζαμάνης, Τζημαγιώργης Αγγ., Τσανούσας.

Αγωνίστηκαν και οι: Ντάμπος, Γκαβοτάσιος, Καρανίκας, Τσανούσας Κ., Τζημαγιώρης Αν.

Νεάπολη (Αντώνης Μπουχλαριώτης): Λιούτας, Βαενάς (70′ Παρασχάκης), Μπαλαούρας, Κρέτσης, Παλάσκας, Μπουχλαριώτης, Μανώλης, Μπούνα (65′ Βουλτσίδης), Λατσενάι (46′ Σιαμπάνης), Μίχος (73′ Τσουγγουρίδης), Μπίκος (73′ Κωσταρέλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουβατάς, Σάρρος, Γούλας.