«Καθάρισε» στο τέλος το Μαυροβούνι

Το Μαυροβούνι πανηγύρισε την εντός έδρας νίκη, καθώς με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, επιβλήθηκε με 3 – 1 του μαχητικού Δωτιέα Αγιάς, για τη 33η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ξεκίνησε το παιχνίδι το Μαυροβούνι, καθώς κατάφερε από πολύ νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, ήταν μόλις το 2ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Εμμανουήλ από εξαιρετική θέση σημάδεψε σωστά και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με το 1 – 0 να μένει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, ήρθε η αντίδραση της ομάδας της Αγιάς. Η οποία στο 55ο λεπτό του αγώνα, ο Σαΐτης, δεν άφησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάει χαμένη και με όμορφο τελείωμα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 84′ όμως οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα με σκόρερ τον Καρατζούκου.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Κουκουλιάφκα δεν σταμάτησαν εκεί και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γκουζιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1 που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Τα Γκολ

1 – 0 2′ Εμμανουήλ.
1 – 1 55′ Σαΐτης.
2 – 1 84′ Καρατζούκο.
3 – 1 88′ Γκουζιώτης.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Ριζόπουλος Αν., Καρατζούκο (84′ Ριζόπουλος Δ.), Μπάγκας Δ., Σταμέκος, Σταυροθεόδωρος (58′ Μπάγκας Κ.), Μπέτσης, Εμμανουήλ (71′ Πράπας), Κυριακίδης (71′ Γκουζιώτης), Πιτσίλκας, Μπατζέλας Ν., Κακαζούκης (58′ Ακριβόπουλος).

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Σιάρκος): Πατέτσιος (46′ Κάρνα), Τσακάλι, Ντελής, Νικολακούλης, Σαΐτης, Φουκαλάς, Γκουντίκας, Παπαϊωάννου (82′ Καρδάρας), Λέσι (69′ Ρουκάς), Μπενέκης (73′ Ματζανόρτας), Κολτράκα (66′ Δάλλας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος, Διαμαντής, Κοσμάνος.