Και ένα γκολ δίνει την νίκη!

Οι Ολύμπικ/Νέες Καρυές πέτυχαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, παίρνοντας την νίκη απέναντι στον ουραγό Απόλλων Βρυσιών με 0 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι έτσι μετά από και αυτή τη νίκη που πέτυχαν διατηρήθηκαν στην 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει σε εννιά αγώνες 20 βαθμούς. Από την άλλη τα Βρυσιά βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με μόλις 3 βαθμούς.

Οι παίκτες του Γιώργου Λιάπη, ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στην αναμέτρηση. Λίγο μετά το πρώτο ημίωρο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 35΄ο Στέλιος Τσινούδης σούταρε έξω από την αντίπαλη περιοχή, στέλνοντας όμως την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Μάλιστα οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, χωρίς να υπάρχει σκορ στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και στο 68΄ο Κώστας Μήλιος με όμορφο σουτ μετά από πάσα του Βασίλη Σπανού, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0 – 1!

Οι φιλοξενούμενοι στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Στέλιου Τσινούδη και η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.Τα Βρυσιά είχαν ευκαιρίες με τους Γιαντσίδη, Ζητούνη και Γιαχνή, όμως το σκορ δεν άλλαξε και το 0 – 1 ήταν το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Απόλλων Βρυσιών (Χρήστος Καρασάββας): Χουλιάρας, Στεφανής, Γαϊτανίδης, Καμπουρούδης, Καραντάκης, Λιάπης (70′ Θεοδώρου), Ζητούνης, Γιαχνής, Γιαντσίδης, Βουβαλούδης (78′ Κρίκης), Τατσιαρής (82′ Προσμίτης).

Ολύμπικ/Νέες Καρυές (Γιώργος Λιάπης): Παπαδημητρίου, Ζουμπελούλης, Σέτζας, Περδίκης Ν., Περδίκης Σ., Τσιουρής, Μανώλης (65′ Μήλιος), Σπανός (85′ Γκαντούνας), Τσινούδης, Τσιρβούλης, Πράπας (46′ Πιστόλας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σουλιώτης, Τσιτρούλης, Σπανούλης.