Και πάλι με οδηγό τον Αλέκο Κουβελά!

Χάρη σε νέο χατ – τρικ του Αλέκου Κουβελά, το Κιλελέρ κέρδισε εκτός έδρας τον Παναγροτικό Νίκαιας (3 – 1) στο πλαίσιο της 3ης εξ’ αναβολής αγωνιστική των πλέι οφ.

Στα της βαθμολογίας, το Κιλελέρ μείωσε την διαφορά από τον 2ο Φαλανιακό στους 4 βαθμούς και από τον τρίτο Οικονόμο Τσαριτσάνης στους 3 βαθμούς, μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής φθάνοντας τους σαράντα πέντε βαθμούς.

Από την άλλη, το σύνολο του Χρήστου Καπελιάνη παρέμεινε στους τριάντα δύο βαθμούς και την 6η θέση των πλέι οφ.

Ο Αλέκος Κουβελάς ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κιλελέρ, καθώς ο έμπειρος φορ σημείωσε νέο χατ – τρικ για φέτος (5′, 7′ και 90’+3′), με αποτέλεσμα το σύνολο του Φερραίου Γιαννακού να φεύγει από την Νίκαια με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το μόνο που κατάφερε ο Παναγροτικός Νίκαιας που αγωνίστηκε με απουσίες και με παιδιά από το εφηβικό τμήμα, ήταν να μειώσει στο 49ο λεπτό με τον Αχιλλέα Γκουντίκα, με τον ίδιο να έχει και οριζόντιο δοκάρι σε προσπάθεια του στο 75′ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων.

Ακόμη, το Κιλελέρ είχε και δοκάρι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Τζέκα στο 82’…

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Καπελιάνης): Κουκουτιανός, Τσούρρα, Δημητρόπουλος, Ακρίβος, Περήφανος, Χουσενάι, Τσιάρας, Γκανάβας, Γκουντίκας, Μούλλιας (60′ Μπαλανίκας), Χριστοδούλου.

Κιλελέρ (Φερραίος Γιαννακός): Παναγιωτόπουλος, Χατζηλιάδης, Ζιόμπουρας, Τσακίρης, Ντιντής, Κορδαλής, Αργύρης, Αναδολού, Ζάχος (46′ Κωστόπουλος), Κουβελάς, Τζέκα (87′ Γουρνάρης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Βασιλός, Χατζηκαμαγιάννης.