Και τελικά… έρχεται ο Γιουνές

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΛ να ανακοίνωσε ότι ο Γιουνές Χαμζά «κόβεται» λόγω του ότι πέρυσι αγωνιζόταν σε «ομάδα Β΄ Εθνικής της Ρουμανίας, όπου το επίπεδο είναι ιδιαίτερα χαμηλό», παρόλα αυτά σήμερα ο παίκτης ήρθε στη Λάρισα για να περάσει ιατρικά!

Βέβαια η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πως ο παίκτης δέχθηκε να περάσει ιατρικά πριν υπογράψει, λες και εν έτη 2020 οι παίκτες πρώτα υπογράφουν και μετά περνούν ιατρικά…

Οι Ανακοινώσεις:

«Ο Hamza Younes μετά τη δημοσιοποίηση από την ΠΑΕ ΑΕΛ των λόγων με τους οποίους δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του, επικοινώνησε σήμερα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ και ζήτησε να του επιτρέψουμε να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι άριστα, τότε να μην πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του και το αίτημα του έγινε δεκτό».

Και σε δεύτερο χρόνο:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο Hamza Yunes βρίσκεται στη Λάρισα, όπου ήρθε οδικώς από τη Ρουμανία και σε λίγη ώρα θα υποβληθεί υπό την επίβλεψη του επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΠΑΕ κ. Μπασδέκη και των συνεργατών του σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, όπως και ο ίδιος έχει ζητήσει εγγράφως και εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία οι εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και θα τεθεί στη διάθεση του κ. Γρηγορίου».