Και τώρα… οι δυο τους (για τη δεύτερη θέση)!

Η ήττα του Απόλλωνα Πόντου από την Δόξα Δράμας, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της Football League απλοποιήσε τα πράγματα σχετικά με την δεύτερη θέση.

Πλέον οι Πόντιοι έχασαν κάθε ελπίδα να βρεθούν εκεί, παραμένοντας στους 46 βαθμούς, καθώς ακόμα και αν κάνουν το 2/2 δεν θα φτάσει. Επιπλέον δεν θα φτάσει το 2/2 ούτε στον τέταρτο Εργοτέλη που έχει ένα βαθμό παραπάνω.

Και αυτό διότι ο Εργοτέλης το ανώτερο που μπορεί να φτάσει είναι 53 βαθμοί, βαθμοί που σίγουρα θα φτάσει είτε ο Πλατανιάς (52β.) είτε ο Απόλλων Λάρισας (51β.) δεδομένου ότι Χανιώτες και Λαρισαίοι παίζουν μεταξύ τους την Κυριακή (21/4) στη Φιλιππούπολη.

Συνεπώς έμειναν μόνο Πλατανιάς και Απόλλων Λάρισας να μάχονται για την δεύτερη θέση, με το προβάδισμα αυτή τη στιγμή να το έχει η ομάδα του Γιάννη Τάτση λόγω του ενός παραπάνω βαθμού. Αυτό της δίνει την δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα, ενώ η ομάδα του Αριάν Μπελά, μόνο με νίκη θα πάρει το προβάδισμα και θα κρατά την τύχη στα χέρια της, ενόψει του φινάλε.

Θυμίζουμε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα των δύο ομάδων:

2. Πλατανιάς 52 βαθμοί

3. Απόλλων Λάρισας 51 βαθμοί

29η αγωνιστική

Κυριακή 21 Απριλίου

15:00 Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς

30η αγωνιστική

Κυριακή 5 Μαΐου

Πλατανιάς – Ηρακλής

Ηρόδοτος – Απόλλων Λάρισας

Πηγή: AthleticLarissa

The post Και τώρα… οι δυο τους (για τη δεύτερη θέση)! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...