Κακό θέαμα και “λευκή” ισοπαλία στον Παραπόταμο

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής  Κεραυνός Παραποτάμου και Ηρακλής Λάρισας κόλλησαν στο 0 – 0 με τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους να παλεύουν για την νίκη αλλά καμιά ομάδα να μην καταφέρνει να πάρει τελικά τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστημένες φαίνεται πως βγήκαν και οι δύο ομάδες σήμερα το απόγευμα με το  ισόπαλο αυτό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας ευχαρισεί θερμά για την άψογη φιλοξενία που τους πρόσφερε η ομάδα του Παραποτάμου.

Καλύτεροι από τους γηπεδούχους ήταν οι Κολοβός και Ζιούστης ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Δάσσιος, Θεοδώρου και Μπέης.

Το Φιλμ του Αγώνα

7′ Σουτ του Τσινούδη για τους φιλοξενούμενους η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζήνου.

33′ Φάουλ του Ζιούστη για τον Κεραυνό με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Μαγαζιώτη να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

40′ Σουτ του Ζιούστη για τους γηπεδούχους με τον Μαγαζιώτη να μαζεύει την μπάλα σταθερά.

45′ Σουτ του Φιλίππου για τον Ηρακλή έξω από την μεγάλη περιοχήμε τον Ζήκο να διώχνει αλλά τον Μακανίκα να παίρνει το ριμπάουντ και με σουτ που πραγματοποιεί η μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

47′ Κεφαλιά του Τατία στο ύψος του πέναλτι για τον Παραπόταμο μετά από  σέντρα του Δελητζάννη η μπάλα περνά ψηλά άουτ.

50′ Σέντρα του Ζιούστη από αριστερά για τους γηπεδούχους με τον Αβραμούλη να πηδά για κεφαλιά και την μπάλα να περνά άουτ.

65′ Σουτ του Μακανίκα για τον Ηρακλή με τον Ζήκο να διώχνει σε κόρνερ.

70′ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσινούδη να εκτελεί και τον Μπέη να πιάνει την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ζήκου.

77′ Φάση διαρκείας στην άμυνα του Ηρακλή με τον Δάσσιο τελικά να διώχνει αφού τα σουτ των Ζιούστη και Τζανέκα χτύπησαν στα σώματα των αμυντικών του Ηρακλή.

83′ Διπλή χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον θεοδώρου να κάνει το σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Ζήκο να διώχνει με τα πόδια με τον Θεοδώρου όμως και πάλι να πραγματοποιεί άλλο ένα όμορφο σουτ αυτήν την φορά να περνά λίγο πάνω από το αριστερό “Γ” του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

84′ Σουτ του Τζανέκα για τον Παραπόταμο η μπάλα καταλήγει άουτ.

90’+1′ Εκτέλεση φάουλ του Κουκουτσέλου για τους γηπεδούχους με τον Κολοβό να πιάνει εξ’ επαφής την κεφαλιά όμως η μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Παραποτάμου (Κώστας Μπακατσής): Ζήκος, Κολοβός, Τατίας (73′ Γκόλιας), Σαρρής, Πάσχος, Βασίλεβ, Φωλίνας (85′ Ψυμούλης), Δελητζάνης, Κουκουτσέλος, Αβραμούλης (73′ Τζανέκας), Ζιούστης.

Ηρακλής Λάρισας (Θανάσης Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Μακανίκας, Κοτούμπας, Δάσσιος, Θεοδώρου, Βεργής, Βράνας, Μπέης, Τσινούδης, Φούντας, Φιλίππου (79′ Μάγγος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Παπαδημητρίου, Καρακώστας