Καλλιθέα: «Τεσσάρα» με Κερατσίνι στο ντεμπούτο Τάτση

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο της Καλλιθέας το απόγευμα του Σαββάτου συνοδεύτηκε με φιλική «τεσσάρα» κόντρα στο Κερατσίνι.

Η ενημέρωση από τη σελίδα των «κυανόλευκων»: Η Καλλιθέα σήμερα (σ.σ χθες) σε προπονητικό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Ελ πάσο» κέρδισε 4-0 το Κερατσίνι, με τον Γιάννη Τάτση στον πάγκο. ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, που είχε στη διάθεση του.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε είναι: Κουρεπίνης (Πάντος 45′), Μουσταφίδης (Σπίνος 45′), Παντελίδης (Οργιανος 45′), Σταύρου (Καντε 45′), Στούπης (Κώστας 45′), Μάλτσι (Χάριτος 45′), Χοχχάλι (Ντρούγκας 70′), Ρόπας (Πικουλης 70′), Μαρουκάκης (Καφτηράνης 70′), Βασιλειάδης (Χαντατ 70′).

Τα γκολ για την Καλλιθέα πέτυχαν οι Βασιλειάδης (δύο) και Στούπης (ένα) στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Καφτηράνης (ένα) σημείωσε το 4ο. Την Κυριακή υπάρχει ρεπό για την ομάδα μας και την Δευτέρα συνεχίζεται η κανονικά η προετοιμασία.

Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω covid 19. Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Κερατσινίου για την συνεργασία που υπήρξε για την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού.

The post Καλλιθέα: «Τεσσάρα» με Κερατσίνι στο ντεμπούτο Τάτση appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com