Καλογιαννίδης: «Η Γ’ Εθνική είναι πρωτάθλημα… 100 μέτρων!»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού:

Για τα αρνητικά αποτελέσματα του Ερμή μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος: “Αντιμετωπίσαμε στα πρώτα παιχνίδια μας δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους η κάθε μία και η εξέλιξη των παιχνιδιών δεν πήγε έτσι όπως θα θέλαμε όλοι. Το τι δεν πήγε καλά σε αυτά τα δύο ματς, είναι κάτι που το κουβεντιάσαμε και βγάλαμε τα συμπεράσματα μας”.

Για το κατά πόσο οι ήττες είναι αποτέλεσμα της αποχής: “Τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πάντα σε συνάρτηση με την αποχή ,τον αντίπαλο και τον χρόνο που γίνεται η αναμέτρηση. Κάποιες ομάδες τις ευνόησε να διορθώσουν ότι δεν είχε σχεδιαστεί καλά και κάποιες άλλες τις έβγαλε πολύ εκτός ρυθμού. Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε αυτά που προείπα αλλά και το επίπεδο συγκέντρωσης που χρειαζόταν σε αυτές τις αναμετρήσεις ,που εντέλει δεν πήγε έτσι όπως θα θέλαμε”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Είναι ένα πρωτάθλημα πλέον… 100 μέτρων, μιας ανάσας και πρέπει να αυξήσουμε την ταχύτητα μας σε όλους τους τομείς”.

Οι ευχές του για το Πάσχα: “Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και χαμόγελα και με τον ερχομό του καλοκαιριού να μπορούμε άφοβα να νιώσουμε όπως παλιά, να μπορούμε να αγκαλιάσουμε και να αγκαλιαστούμε”.

Πηγή: arcadiasports

The post Καλογιαννίδης: «Η Γ’ Εθνική είναι πρωτάθλημα… 100 μέτρων!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com