Καλτσάς… ανατροπής!

Ο Κώστας Καλτσάς με δύο δικά του τέρματα στην επανάληψη του αγώνα έδωσε τη νίκη στην Αστραπή Νέας Πολιτείας απέναντι στο Μεσοχώρι που προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Ηλία Τσιάρα.

Οι «πορτοκαλί» του Κώστα Τσότσου με αυτή τη νίκη έφθασαν τους είκοσι εννέα βαθμούς, ενώ από την άλλη, το σύνολο του Θανάση Γάτσιου έμεινε στους έξι βαθμούς.

Στο 23ο λεπτό ο Ηλίας Τσιάρας με σουτ από θέση βολής κέρδισε τον πορτιέρο της Νέας Πολιτείας, Κατσίκα και έβαλε μπροστά το Μεσοχώρι στο σκορ, με το 0 – 1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη του αγώνα στη Νέα Πολιτεία και στο 63′, ο Κώστας Καλτσάς σκόραρε για άλλη μία φορά φέτος με τη φανέλα της Αστραπής και με ωραία προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια ύστερα από κάθετη πάσα του Ζήση Καφφέ.

Προς το φινάλε και συγκεκριμένα στο 82′, ο Κώστας Καλτσάς πέτυχε και την ανατροπή του σκορ, αφού σημείωσε το 2 – 1 και έδωσε τη πολύτιμη νίκη στη Νέα Πολιτεία με ανατροπή του σκορ!

Οι άνθρωποι του Μεσοχωρίου εκφράζουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Αντωνίου και για τις αποφάσεις που πήρε στο παιχνίδι με τη Νέα Πολιτεία.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Νότας, Χλωρός, Σκόμπας, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Πράπας, Φακίτσας (75′ Σιώκας), Καλτσάς, Γερακίνης (78′ Ζαχόπουλος), Σταθάκος (62′ Σταθάκος).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Πατσιτός Δ., Λέτσιος Γ., Μουσιάρης, Καρακώστας, Καρατζιόλης, Μούσιος, Καλογιάννης (70′ Αλιπρασίτης), Τσιάρας (46′ Ντάνης), Καραμάνος, Κουγιαγκάς, Κουζιώνης (72′ Καραγιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Κουτίνα, Δρυστέλλας.