Καλό ποδόσφαιρο και το βήμα παραπάνω θέλουν στον Παναγροτικό Νίκαιας!

Ο Παναγροτικός Νίκαιας θέλει να συνδυάσει το καλό ποδόσφαιρο με το βήμα παραπάνω στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας!

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τη δική τους προσπάθεια ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα βρει τον σύλλογο στον 2ο όμιλο της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Ο Βαγγέλης Μπρισίμης είναι και πάλι αυτός που ηγείται της προσπάθειας στον Παναγροτικό, με τη διοίκηση να έχει προχωρήσει σε μία σειρά από μεταγραφές.

Μάλιστα, η νέα διοίκηση των «πρασίνων» ήρθε σε συμφωνία με την ακαδημία Ολύμπικ κι έτσι ο Παναγροτικός θα έχει την ευκαιρία να έχει πολλά νεαρά παιδιά στη σύνθεση του και από την ακαδημία όπως και τις εγκαταστάσεις για να εναλλάσσονται οι προπονήσεις κατά τη διάρκεια της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Καραφέριας (Επέστρεψε από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας), Κωνσταντίνου (Αετό Αμυγδαλέας), Αετόπουλος (Επέστρεψε από ομάδα Θεσσαλονίκης), Χουσενάι (Ζάππειο).

Έφυγαν: Δημόπουλος (Νέα Πολιτεία), Καφαντάρης (Αστήρ Μελισσοχωρίου), Σδούγγας (Ελευθεραί), Μούτσιος (ελεύθερος), Κατσιάβας (σταμάτησε), Βλαχάκης (Κ19 Πανιώνιος), Φουρίκης (Κ19 ΝΠΣ Βόλος).

Παύλος Ψαθάς (Γεν. Γραμματέας): «Φέτος είναι μία ξεχωριστή χρονιά. Προερχόμαστε από μία περίεργη χρονιά. Ο περσινός στόχος εκπληρώθηκε έστω και τη τελευταία αγωνιστική που ήταν η σωτηρία. Φέτος, ξεκινάμε κάτι καινούργιο και σε διοικητικό κομμάτι που είμαστε περίπου είκοσι άνθρωποι στη διοίκηση. Η συνεργασία με το Ολύμπικ μας δίνει και άλλον αέρα όσον αφορά το θέμα των υποδομών αλλά και των εγκαταστάσεων, καθώς θα μπορούμε να κάνουμε και σε άλλο γήπεδο προπονήσεις. Όπως φυσικά και το έμψυχο υλικό που μπορεί να προσδώσει μία τέτοια συνεργασία. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Στόχος μας είναι η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και κάναμε ποιοτικές μεταγραφές. Δυστυχώς με το γήπεδο αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί να το βλέπουμε σε εξαιρετική κατάσταση αλλά δυστυχώς επειδή σ΄αυτό το γήπεδο κάνουν προπόνηση και οι ακαδημίες υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Αυτό υπάρχει τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια. Ότι είδατε πέρυσι θα υπάρχει και φέτος μέσα στη χρονιά. Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα υπάρχει, καθώς το χορτάρι λασπώνει. Περιμένουμε να ορκιστεί η νέα Δημοτική Αρχή για να γίνει μία συνάντηση, καθώς δεν είναι μόνο ο αγωνιστικός χώρος. Εσείς οι ίδιοι είδατε τα αποδυτήρια, υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις και δεν κοσμεί τον Παναγροτικό Νίκαιας. Είναι μία ομάδα με ιστορία, με κόσμο και αυτό δεν κοσμεί τη Νίκαια αλλά και τη Δημοτική Αρχή».

Βαγγέλης Μπρισίμης (Προπονητής): «Να ευχηθώ σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και ιδιαίτερα με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία. Εμείς έχοντας ως βάση τη περσινή χρονιά γνωρίζουμε κάποια πράγματα παραπάνω. Θα στηριχθούμε και πάλι στα νέα παιδιά. Προσπαθούμε μέσα από τα τμήματα υποδομών να στηριχθεί και η ανδρική ομάδα. Αυτό που θέλουμε φέτος είναι να κάνουμε μία καλύτερη πορεία από τη περσινή χρονιά και να το συνδυάσουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο».

Ηλίας Παπακώστας (Ποδοσφαιριστής): «Μία νέα χρονιά ξεκινά στην ομάδα της Νίκαιας. Πέρυσι δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ όσο θα ήθελα στη πορεία της ομάδας και φέτος ευελπιστώ πως θα είμαι πιο κοντά στην ομάδα. Στόχος για εμάς είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θα αγωνιζόμαστε κάθε Κυριακή για τη νίκη».

Χρήστος Αετόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Μετά από δύο χρόνια επιστρέφω στην ομάδα της Νίκαιας. Να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία της Λάρισας και στην ομάδα μου και να πετύχουμε τους στόχους μας. Μία νέα χρονιά ξεκινά και στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τελειώσουμε τη χρονιά οικογενειακά όπως άλλωστε ξεκινάμε…».

Νίκος Πανδρεμένος (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι σε όλους υγεία και μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Να πετύχουμε ότι καλύτερο γίνεται στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας».

Τα φιλικά

27/08 Πελασγιώτιδα
31/08 Τύρναβο
05/09 Αργυροπούλι
08/09 Αμπελιά
12/09 Οικονόμο Τσαριτσάνης
14/09 Πανιώνιος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...