Καμαρά: «Είμαι παράδειγμα για αυτούς»

Να αποφεύγει τα λάθη ώστε να είναι ένα καλό παράδειγμα για τους νέους παίκτες του Παναιτωλικού προσπαθεί ο Ανρί Καμαρά, όπως δήλωσε στη «Sportday» και πρόσθεσε πως θέλει να τους δίνει συμβουλές.

«Μου αρέσει να μεταφέρω στα νέα παιδιά αυτά που ξέρω. Μου αρέσει να είμαι κοντά τους. Να τους βοηθάω και να δίνω τις γνώσεις μου. Θέλω κι εκείνοι να με ρωτάνε ό,τι θέλουν. Τους μιλάω συχνά. Τι θέλουν να κάνουν στην καριέρα τους, αν έχουν απορίες και τους δίνω συμβουλές. Οι νέοι με ακούν και χαίρομαι να τους βοηθάω. Στην προπόνηση, αλλά κι έξω από αυτή. Τους λέω το πρόγραμμα που ακολουθώ στο γυμναστήριο, πως ζω και τι κάνω γύρω από το ποδόσφαιρο. Είμαι 36 ετών και αισθάνομαι πως είμαι σαν παράδειγμα για αυτούς. Δεν θέλω να κάνω λάθη. Θέλω να είμαι ένα καλό παράδειγμα», είπε ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου.

Από την άλλη εμφανίστηκε αβέβαιος για το πότε θα σταματήσει από την ενεργό δράση αν και πλέον είναι 36 ετών. Επιπλέον, μετέφερε τα… μυστικά που τον βοηθάνε να βρίσκεται καλή αγωνιστική κατάσταση σε αυτήν την ηλικία.

«Όλοι αυτό με ρωτάνε (σ.σ.: γέλια). Είμαι 100% επαγγελματίας. Προσέχω τον εαυτό μου και δεν κάνω καταχρήσεις. Τρώω καλά, κοιμάμαι τις ώρες που πρέπει, ξεκουράζομαι, κάνω καλή και αθλητική ζωή. Δεν βγαίνω πολύ και ξέρω να διαχειρίζομαι το σώμα μου. Αυτό είναι το μυστικό μου που λέτε κι εσείς», σχολίασε ο Καμαρά.

«Τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι σκέφτομαι πως αυτή θα είναι η τελευταία μου χρονιά. Και ότι θα σταματήσω για να γυρίσω στη Σενεγάλη. Και μετά κάνω καλή σεζόν και… συνεχίζω. Αλήθεια δεν ξέρω πότε θα σταματήσω. Μόνο ο Θεός το γνωρίζει. Ίσως σε ένα, σε δύο χρόνια. Δεν ξέρω», είπε, αναφερόμενος στο μέλλον του και επιπλέον εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά της ομάδας απέναντι του.

«Ο πρόεδρος είναι πολύ καλός και μου έχει φερθεί άψογα. Δεν έχω κανένα παράπονο. Όχι μόνο αυτός. Και τα άλλα μέλη της ομάδας. Ο Μάκης Μπελεβώνης, ο πρώην συμπαίκτης μου, ο Μάκης, που πλέον είναι γενικός αρχηγός. Όλοι. Γι’ αυτό όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να τα δίνω όλα. Πίσω μου είναι κάποιοι που με πιστεύουν πολύ κι αυτό δεν θέλω να το χάσω», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr