Κανάκης: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και κερδίσαμε»

Νίκη με την οποία συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄1 κατηγορίας πέτυχαν οι Νέες Καρυές, καθώς επικράτησαν με 1 – 0 του Αετού Αμυγδαλέας, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Βάιος Κανάκης.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Βάιος Κανάκης μίλησε στο ArenaLarissa.gr για την νίκη απέναντι στην Αμυγδαλέα, ενώ αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία που κάνει η ομάδα των Νέων Καρυών μέχρι τώρα αλλά και για το τι πιστεύει ο ίδιος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Ο Αετός Αμυγδαλέας έχει πολύ καλό υλικό και δεν του αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την βαθμολογική θέση. Είχαμε εκατέρωθεν ευκαιρίες στον αγώνα και με το γκολ που πέτυχα, η ομάδα μου πήρε την νίκη και τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο Βάιος Κανάκης.

Για την εντυπωσιακή πορεία που διανύουν έως τώρα οι Νέες Καρυές: «Η επιτυχία είναι ότι είμαστε δεμένοι σαν ομάδα. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και δεν υπάρχουν κλίκες. Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία και πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Είναι έκπληξη για εμάς η πρώτη θέση, καθώς υπάρχουν ομάδες όπως ο Απόλλων Λάρισας με μεγάλη ιστορία που διεκδικεί την πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα».

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας μετά και την πρώτη θέση που βρίσκονται οι «μπλε»: «Θέλουμε να κάνουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να έχουμε το άγχος της πρωτιάς, αυτό που θέλουμε είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως θα είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Ευελπιστώ πως αν δεν τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα, θα είμαστε σίγουρα στις πρώτες πέντε ομάδες του πρωταθλήματος».