Κανονικά ο Ρομέου

Μέρος του ομαδικού προγράμματος έβγαλε σήμερα ο Ρομέου, όπου ακολούθησε τις ασκήσεις με μπάλα και εμπόδια κανονικά με όλους του, τους συμπαίκτες.

Κάτω από βροχή πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση στο ΔΑΚ με τους παίκτες του Κόουλμαν να επικεντρώνονται στο τεχνικό κομμάτι.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου με ισόπαλο σκορ 1-1 για τους “βυσσινί” ο Σαϊτιώτης και για τους “πράσινους” ο Χασομέρης.

Στην “πράσινη” ομάδα έπαι ξαν οι: Σωτηρίου, Καρανίκας, Καλί, Γκαλίτσιος, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης, Φαλάγκας, Χασομέρης και Βούζας, ενώ στη “βυσσινί” οι: Μιχαηλίδης, Ταλ, Ααράμπ, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Νεμπεγλέρας, Ρέντζας, Ρομπίνιο, Σεσίνια, Σαϊτιώτης, Χατζής, Ρέντζας και Πλιάγκας.

Μοναδικοί απόντες ήταν ο Τσιμπάμπα με τον Γκονζάλες καθώς σε κανονικούς ρυθμούς μπήκε και ο Ιγκλέσιας που τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρούταν από το δόντι του.

Ο Τσιμπάμπα παρέμεινε στο ξενοδοχείο όπου και ξεκουράστηκε (να θυμίσουμε πως έχει πρόβλημα θλάσης) και ο Ισπανός έκανε το ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου και μένει η ΑΕΛ αυτές τις δύο εβδομάδες.