Καραμάνος: “Μερίδιο του χατ-τρικ οι συμπαίκτες μου”

Θωμάς Καραμάνος και Δημήτρης Ματούλας έχουν βάλει “φωτιά” στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, αποτελώντας την επιθετική γραμμή του ΠΟΕ που στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει πετύχει συνολικά έξι τέρματα και αν μη τι άλλο και εντυπωσιάζει αλλά και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Σήμερα θα μιλήσουμε για τον Θωμά Καραμάνο σκόρερ και των τριών υπέροχων, το ένα καλύτερο από το άλλο, τερμάτων κόντρα στην Δόξα Αργυροπουλίου, που ανέβασε το όνομα του στις λίστες όλων των παραγόντων και προπονητών.

Μόλις 16 ετών, γρήγορος, θρασύς με ποδοσφαιρική παιδεία, ο Θωμάς Καραμάνος μίλησε στο ArenaLarissa.gr, πρώτα απ΄ όλα για τον ΠΟΕ και έπειτα για τον ίδιο του τον ευατό.

Για την νέα μεγάλη νίκη της ομάδας του…

“Για δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι πήγαμε καλά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όλα τα παιδιά μπορούσαμε και καλύτερα αλλά αρκεί το τρίποντο σε αυτήν την φάση του πρωταθλήματος. Είχαμε δύο μοναδικές ευκαιρίες να διευρύνουμε και άλλο το σκορ την στιγμή όμως που πετύχαμε αυτό που θέλαμε, κρατάμε το τρίποντο και την καλή μας ψυχολογία και προχωράμε με αισιοδοξία”.

Για την δική του προσωπική εμφάνιση…

“Πέτυχα τρία γκολ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Την Κυριακή έχουμε και πάλι πρωτάθλημα όμως και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Όσον αφορά την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής, θεωρώ πως μερίδιο στην προσωπική μου επιτυχία έχουν και οι συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν με τις ασσίστ τους. Χάρη σε αυτούς πέτυχα το χατ – τρικ. Τα πήγα καλά. Θέλω να συνεχίσω έτσι”.

Για τον προπονητή τους, Σάκη Γκαντρή…

“Από την πρώτη κιόλας ημέρα μας πιστεύει πολύ και όλα αυτά που δουλεύουμε 60 ημέρες τώρα, σιγά – σιγά βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και είναι λογικό να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Ο κόουτς μας, μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και μας προσφέρει όλες τις γνώσεις του, έχοντας μας σαν παιδιά του”.

Για τους φετινούς στόχους του ΠΟΕ..

“Δεν έχουμε βάλει στόχο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ότι βγει στο τέλος. Θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο πάνω απ΄ όλα”.

Για το συναίσθημα μεταξύ της περσινής και της φετινής σεζόν…

“Πέρυσι ήμασταν πρώτη χρονιά όλοι μαζί σαν νέα ομάδα. Δεν είχαμε καθόλου καλή χρονιά. Μέσα από μια χρονιά τόσο κακή όμως εμείς οι νεαροί πήραμε εμπειρίες και φέτος είμαστε έτοιμοι για κάτι καλό. Δεθήκαμε όλο τον προηγούμενο χρόνο και με δύο καλές προσθήκες φέτος κυνηγάμε κάτι καλύτερο”.