Καραναστάσης: «Αφιερώνουμε την πρόκριση στον κόσμο των Γόννων»

Μία σπουδαία πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρες χθες το απόγευμα ο Όλυμπος Γόννων, όπου επικράτησε με 1 – 0 της Δάφνης Γλαύκης, στο Στάδιο των Γόννων.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της επιτυχίας, ήταν ο έμπειρος πορτιέρο Πέτρος Καραναστάσης, όπου μίλησε στο ArenaLarissa.gr και είπε πως η ομάδα πήρε μία εντυπωσιακή πρόκριση απέναντι στην Γλαύκη και αυτήν αφιερώνεται στον κόσμο των Γόννων που στηρίζει συνεχώς την ομάδα. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην ομάδα, μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Πέτρος Καραναστάσης:

«Αξίζαμε την πρόκριση, καθώς κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να την πετύχουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο των Γόννων, που μας στήριξε στο χθεσινό παιχνίδι. Ήταν μία σημαντική επιτυχία για τον κόσμο, καθώς έχει πολλά χρόνια να γευτεί μία τόσο σημαντική επιτυχία, όπως ήταν αυτή», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ.

Για την συνέχεια που θα έχει ο Όλυμπος Γόννων σύμφωνα με τον ίδιο, είπε: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος της περιόδου και με τα αποτελέσματα που θα έχουμε πάρει, θα κάνουμε ταμείο. Στόχος για εμάς δεν είναι άλλος από την σωτηρία στην κατηγορία».

Τέλος, για την επιστροφή του στην ομάδα των Γόννων μετά από 20 χρόνια, τόνισε: «Η απόφαση να επιστρέψω στην ομάδα όπου ανδρώθηκα ήταν καθαρή δική μου. Θέλησα να επιστρέψω στην ομάδα των Γόννων, καθώς σ΄αυτήν έκανα τα πρώτα ποδοσφαιρικά μου βήματα πριν από 20 χρόνια και αποφάσισα να γυρίσω για να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».