Καραϊσκάκης: Απαντάει στους ποδοσφαιριστές που… φωνάζουν!

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, ο Καραϊσκάκης Άρτας απαντάει στους παίκτες που έχουν προβεί σε δηλώσεις πώς είναι απλήρωτοι (δείτε εδώ) και αναφέρει συγκεκριμένα πώς πρόκειται για συκοφαντίες ενώ η ΠΑΕ είναι διατεθειμένη να δημοσιοποιήσει τις πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί.

Παράλληλα, στην ανακοίνωση τονίζεται πώς ο σύλλογος σκοπεύει άμεσα να ενημερώσει τον αρμόδιο Εισαγγελέα, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός της.

Αναλυτικά: 

“Με αφορμή δημοσιευμένες συνεντεύξεις αθλητών οι οποίοι είχαν συμβόλαια με την ομαδα μας και ολοκληρώθηκαν προσφάτως με την Π.Α.Ε., να τους ευχαριστεί δημοσίως για την προσφορά τους, η Π.Α.Ε. προέβη σε ανακοίνωσή με την οποια ξεκαθαρίζει την εικόνα, ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις στους οπαδούς μας και συνολικά στο φίλαθλο κοινό της χώρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Οι συκοφαντικές δηλώσεις θα λάβουν απαντήσεις

Με μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε δύο δημοσιεύματα πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και αδυνατούμε να κατανοήσουμε το μένος ορισμένων, οι οποίοι ενώ θα έπρεπε να δηλώνουν δημόσια την ευγνωμοσύνη τους και να ευχαριστούν τη διοίκηση της ομάδας, που σε αυτές τις δύσκολες συγκυρίες στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και εξόφλησε στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της.

Κατανοούμε την πικρία ορισμένων, που δεν χωρούν πλέον στον σχεδιασμό της ομάδας, για ποικίλους λόγους, όμως η ομάδα κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα, η Διοίκηση αυτής θα αποφασίζει για όλα τα ζητήματα και η ανανέωση του roster της είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα που έχουμε βάλει για τη νέα χρονιά.

Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για ποδοσφαιριστές που τελείωσε η συνεργασία τους με την ομάδα μας, ώστε να προβαίνουν σε ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις.

Εξάλλου ο καθένας φέρει το βάρος των δηλώσεών του και οφείλει να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του. Η διοίκηση της «Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ» προκαλεί οποιονδήποτε, όπως εμφανίσει ενώπιόν της οποιοδήποτε έγγραφο ή γραπτή συμφωνία, το οποίο κατά τους ισχυρισμούς του ουδέποτε τηρήθηκε.

Από πλευράς μας παραμένουμε στη διάθεση οποιουδήποτε, να δημοσιοποιήσουμε όλες τις πληρωμές που έλαβαν χώρα προς πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αποδεικνύοντας την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση κάθε αξίωσής του έναντι της «Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ».

Τέλος, προτρέπουμε τον οποιονδήποτε θεωρεί ότι έχει λαμβάνειν από την ομάδα μας, να προβεί ενώπιον των αρμόδιων δικαιοδοτικών οργάνων, προς διεκδίκηση των δήθεν οφειλόμενων.

Από την άλλη πλευρά, η Διοίκηση της «Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ» δηλώνει ότι ουδεμία ανοχή προτίθεται να επιδείξει έναντι οποιασδήποτε συκοφαντικής ή ψευδούς δήλωσης και ιδιαίτερα απειλής, (όπως η διασπορά φωτογραφιών ιδιωτικού περιεχομένου κατά μελών της Διοίκησης), σκοπεύοντας άμεσα να ενημερώσει τον αρμόδιο Εισαγγελέα προς τούτου, επιφυλασσόμενη παντός νομίμου δικαιώματός της.

Επισημαίνεται δε ότι με την έλευση του Προέδρου εντός της τρέχουσας εβδομάδας, θα ληφθούν αποφάσεις για τυχόν νομικές ενέργειες προς τούτο.
Συν των ως άνω, το ΔΣ της «Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ» είναι το μόνο αρμόδιο προς άσκηση Διοίκησης της Π.Α.Ε. , ενώ οποιαδήποτε επιτροπεία (από πρώην ποδοσφαιριστές της) στην Διοίκηση δεν χωρεί.

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. ουδέποτε στοχοποίησε οποιονδήποτε παίκτη, το οποίο απορρέει αναντίλεκτα από την επιμέλειά της να εξοφλήσει προς τους ποδοσφαιριστές στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, παρά τις δυσκολίες της περιόδου.

Τέλος, θα ήταν σωφρονέστερο για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ προβαίνει σε δημόσιες τοποθετήσεις εναντίον της Π.Α.Ε., είτε είναι ποδοσφαιριστής, είτε από άλλη ιδιότητα, να είναι σε θέση να αποδεικνύει εμπεριστατωμένα τους ισχυρισμούς του, διαφορετικά αφενός εκτίθεται ανεπανόρθωτα και αφετέρου υποπίπτει σε ποινικά κολάσιμη συμπεριφορά.

Π.Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΆΡΤΑΣ”

The post Καραϊσκάκης: Απαντάει στους ποδοσφαιριστές που… φωνάζουν! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com