Καραϊσκάκης: Η αντίδραση της ΠΑΕ για τις «φωνές» περί διακοπής

H ΠΑΕ Καραϊσκάκης δίνει τη δική της οπτική το θέμα της αναδιάρθρωσης και σχολίασε όσα έγιναν στο ΔΣ.

Η ανακοίνωση του Καρασκάκη Άρτας επί του θέματος αναφέρει:

«Η διοργανώτρια αρχή πέραν της απόφασης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 29 Ιούνη συζήτησε και για την αναδιάρθρωση. Μετά από ενδελεχή συζήτηση με πολύ ένταση, αφού αρκετές ομάδες δεν ήθελαν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα συζητήθηκε και κατέληξαν τελικά στην προ ημερών πρόταση του Πρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ, Νίκου Καγιούλη με μια μικρή παραλλαγή. Η Ένωση προτείνει στην ΕΠΟ 18 ομάδες στη Super League 1,16 στη Super League 2 και 14 στη Football League. Υπενθυμίζουμε, πως η πρόταση της ΠΑΕ Καραϊσκάκης ήταν, 16-16-16.»

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στέλιος Μπέκας, μάλιστα επεσήμανε:

«Δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που ζητάμε από τη SL να μας παίρνει στα σοβαρά ως ισότιμους συνομιλητές, την ώρα που λέμε πως ήμαστε συνέχεια της SL να υπάρχουν φωνές για διακοπή του πρωταθλήματος. Φρονώ πως πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, σχεδιασμός και επενδυτικό project αν θέλουμε να αναβαθμίσουμε την κατηγορία.

Επιτέλους ας κοιτάξουμε το ποδόσφαιρο ως τον βασιλιά των σπορ με επενδυτική ματιά κι όχι με βραχυπρόθεσμη μικροπαραγοντική ματιά. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης, δια του προέδρου της έχει αποδείξει με την πρόταση της, ποιο δρόμο θα ακολουθήσει.»

The post Καραϊσκάκης: Η αντίδραση της ΠΑΕ για τις «φωνές» περί διακοπής appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...