Κασσιός: «Όλοι βοήθησαν για την νίκη»

Με τα δύο τέρματα που πέτυχε ο Αποστόλης Κασσιός στη Κυριακάτικη αναμέτρηση, το Κιλελέρ πήρε μία σπουδαία νίκη στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον Διογένη κι έτσι οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Αποστόλη Κασσιό, με τον 20χρονο επιθετικό να τονίζει πως όλοι οι παίκτες βοήθησαν έτσι ώστε το Κιλελέρ να πανηγυρίσει αυτήν την νίκη, ενώ είπε πως είναι ικανοποιημένος με την θέση που βρίσκεται η ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Θεωρώ πως το παιχνίδι με τον Διογένη κρίθηκε στο κέντρο. Ήμασταν πιο δυνατοί στο δεύτερο ημίχρονο και κλειδώσαμε την νίκη.  Το ότι έβαλα γκολ δεν σημαίνει κάτι αυτό, καθώς όλοι βοήθησαν ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο τέρμα, όμως δεν το καταφέραμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Αποστόλη Κασσιού.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Κιλελέρ στο πρωτάθλημα: «Μπορώ να πω πως έχουμε το γήπεδο του Κιλελέρ ως «κάστρο», καθώς έχουμε μέχρι τώρα τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Με τους αγώνες που έχουμε κάνει έως τώρα, πιστεύω πως έχουμε αντιμετωπίσει τις πιο δύσκολες ομάδες του Ομίλου μας και μας ικανοποιεί η τρίτη θέση».

Για την συνέχεια: «Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κι εκεί να τερματίσουμε. Εάν έρθει η άνοδος για την ομάδα μου δεν θα πούμε όχι».