«Καταιγιστική» η Δήμητρα Γιάννουλης!
Η Δήμητρα Γιάννουλης δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Αναγέννηση Ολύμπου, την οποία και νίκησε εντός έδρας με 6 – 0 για την 22η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς έκαναν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι φρόντισαν από πολύ νωρίς όχι απλά να μπουν μπροστά στο σκορ, αλλά ουσιαστικά να κλειδώσουν και τη νίκη. Η αρχή έγινε μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Τσακνάκης με ιδανικό τελείωμα έβαλε σε θέση οδηγού τη Γιάννουλη.

Μάλιστα, δέκα λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας της σκορ ασφαλείας. Πριν καν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, τη σκυτάλη στα γκολ πήρε ο Καρέλας, ο οποίος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τη Δήμητρα Γιάννουλης να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα, νωρίς νωρίς στην επανάληψη, με τον Καλογιάννη να είναι αυτός που έκανε το 4 – 0 στο 51′. Ένα τέταρτο μετά, ο Χατζηγρηγορίου έκανε το 5 – 0, για να διαμορφώσει το τελικό 6 – 0 ο Καλογιάννης στο 70′.

Τα Γκολ
1 – 0 8′ Τσακνάκης.
2 – 0 18′ Τσακνάκης.
3 – 0 26′ Καρέλας.
4 – 0 51′ Καλογιάννης.
5 – 0 66′ Χατζηγρηγορίου.
6 – 0 70′ Καλογιάννης.
Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Μάκης Αλεξούδης): Κοτλής, Πάτσης, Ντραμπάκουλος, Μπάμπαλης (79′ Βιλανάκης), Κουρούτσαλης, Τάφα (67′ Μπλιάμπλιας), Καρέλας (67′ Ντούφας), Καλογιάννης, Χατζηγρηγορίου Κ. (79′ Χατζηγρηγορίου Αν.), Μπάκος, Τσακνάκης (79′ Γραβάνης).

Αναγέννηση Ολύμπου (Γιάννης Μπάγκας): Σουλιώτης (85′ Ριζάκης), Ζάχος Χριστ. (46′ Περόι), Τζιόλας, Χίσα (46′ Μπουλάρι (76′ Κόγια Ν.)), Βουγιούκας, Σινάνι, Άλμπι Ρίτσι, Τζίκα, Βάσσος (76′ Κόγια Μιχ.), Μπούζος, Κολλάτος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Βαλιώτης, Πουρουτίδης.












