Καταιγιστικοί οι Παίδες!

Με τον καλύτερο τρόπο έφυγαν από την έδρα της Καρδίτσας οι Παίδες της Μικτής, καθώς επιβλήθηκαν των Παίδων της γειτονικής πόλης με το εκκωφαντικό, 2 – 7.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το λαρισινό συγκρότημα με την σημερινή νίκη έκανε το τρία στα τρία κι έτσι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο ενωσιακό πρωτάθλημα των Παίδων, ενώ η ομάδα της Καρδίτσας βρίσκεται στην τελευταία θέση, χωρίς ακόμη να έχει πάρει βαθμό.

Για την ομάδα του Γιώργου Δοδοντσάκη μεγάλος πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα ήταν ο Λαζαρίδης όπου σημείωσε χατ – τρικ, με τους Καμπέρη, Κοτσιανούλη, Δάκτυλα και Πινακά να σκοράρουν, ενώ από πλευράς γηπεδούχων δίχτυα βρήκαν οι Καπνιάς και Μπαντής διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2 – 7.

Οι Συνθέσεις

ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Οικονόμου (Ντάκας), Πασχαλίδης (Παπαδημητρόπουλος), Θεολόγης, Χούμος (Σακελλαρόπουλος), Αγγέλης, Πασσιάς, Παπαδημητρίου (Καπνιάς), Μουσαφίρης (Γεωργαντζάς), Μπαντής, Μαγαλιός (Νασιόπουλος), Γιαννόπουλος (Καλαντζής).

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Δοδοντσάκης): Σουλούκος, Κίτσιος(35’ Κατσαβός), Κόκοβας, Μπουροτζήκας(65’ Τσακνάκης), Κολοκυθόπουλος, Μαλάκος, Δάκτυλας(70’ Βίδρας), Καμπέρης, Κοτσιανούλης, Πινακάς, Λαζαρίδης.