«Καταιγιστικό» και πρωταθλητής το Κιλελέρ!
Το Κιλελέρ δεν έριξε ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και επιβλήθηκε με το «βαρύ» 10 – 0 της Πελασγιώτιδας εντός έδρας και πλέον είναι και μαθηματικά πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας, μετά από 27 αγωνιστικές!
Το Κιλελέρ επέβαλλε τον ρυθμό του καταφέρνοντας από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να πάρει το προβάδισμα και να εξασφαλίσει μια πιο εύκολη συνέχεια. Ήταν το 12ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κουβελάς βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς λίγο αργότερα μπόρεσαν να εξασφαλίσουν και προβάδισμα ασφαλείας. Πιο συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Χατζησαββίδης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, κάνοντας πιο εύκολη τη συνέχεια.
Μάλιστα το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο έκλεισε με ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους. Καθώς στο 43ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Χασομέρης πήρε τη «σκυτάλη» στα γκολ, βρήκε στόχο με όμορφη ενέργεια και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Όπως έκλεισε το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε το δεύτερο, καθώς ο Βαγενάς στο 47′ χρίστηκε και αυτός σκόρερ για το 4 – 0.
Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν και τρία λεπτά αργότερα πέτυχαν και πέμπτο τέρμα, με τον Κουβελά να κάνει το 5 – 0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το Κιλελέρ δεν μπορούσε να πατήσει… «φρένο» και στο 58ο λεπτό, ο Παπαχρήστος χρίστηκε και αυτός σκόρερ, διαμορφώνοντας το 6 – 0. Για να έρθει πέντε λεπτά αργότερα ο Κατσαμάγκας με ωραία προσπάθεια να κάνει το 7 – 0.
Ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81′ με το δεύτερο του προσωπικό τέρμα, ανέβασε το σκορ στο 8 – 0 για το Κιλελέρ. Μάλιστα ο Κατσαμάγκας στο 82′ πέτυχε ακόμη ένα τέρμα για το 9 – 0 σημειώνοντας παράλληλα χατ – τρικ! Ενώ ο Παπαχρήστος σκόραρε για δεύτερη φορά στο 90′, διαμορφώνοντας το τελικό 10 – 0.
Τα Γκολ
1 – 0 12′ Κουβελάς.
2 – 0 24′ Χατζησαββίδης.
3 – 0 43′ Χασομέρης.
4 – 0 47′ Βαγενάς.
5 – 0 50′ (π) Κουβελάς.
6 – 0 58′ Παπαχρήστος.
7 – 0 63′ Κατσαμάγκας.
8 – 0 71′ Κατσαμάγκας.
9 – 0 82′ Κατσαμάγκας.
10 – 0 90′ Παπαχρήστος.











