Καφανέλης: «Ένα ευχαριστώ είναι λίγο…»

Μέσω της σελίδας της ομάδας στο Facebook, ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς, Κυριάκος Καφανέλης ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα στον σύλλογο την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε και έδωσε το ραντεβού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που θα βρει και πάλι την ομάδα στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία του Νομού μας, μιας και τερμάτισε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας!

Πιο αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, συνδημότες και φίλαθλοι του Δωτιέα.
Σε μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα μας, αφού συμπληρώνονται τα 60 χρόνια ίδρυσης, βρεθήκαμε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία που είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν και η διακοπή του πρωταθλήματος της Α’ Τοπικής κατηγορίας και το σταμάτημα όλων των δραστηριοτήτων του σωματείου μας.Η τιμητική 4η θέση στο πρωτάθλημα, που οδηγούσε στα play off ανόδου, μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για την νέα χρονιά.Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο για τον δωδέκατο παίκτη μας, τον φίλαθλο κόσμο της Αγιάς που αγκάλιασε αυτή τη νέα προσπάθεια και πάντα σε φίλαθλο πνεύμα ενίσχυσε την προσπάθεια των παικτών μας. Αγαπητοί φίλες και φίλοι, για κάποιο διάστημα ήμασταν μακριά, ωστόσο η στιγμή που θα βρεθούμε στο γήπεδο να θαυμάσουμε τους νεαρούς παίκτες της Ακαδημίας μας και της Αντρικής ομάδας, δεν αργεί.
Είμαστε εδω και προγραμματίζουμε τη νέα χρονιά, πιο δυνατά και πιο μαζικά.Η συμπόρευση και σύμπλευση όλων των υγιών δυνάμεων για το καλό του Δωτιέα είναι πιο αναγκαία από ποτέ.Ο Δωτιέας με ενεργό αθλητικό και διοικητικό δυναμικό άνω των 80 ατόμων αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό – κοινωνικό κίνημα του Δήμου μας. Εμείς είμαστε πρόθυμοι όχι απλώς να το διατηρήσουμε αλλά και να το γιγαντώσουμε. Αυτό είναι το δικό μας στοίχημα».
60 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΤΙΕΑΣ

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
Καφανέλης Χ. Κυριάκος
Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...