Κεραμάρης: «Μετουσιώσαμε σε γκολ όλες μας τις ευκαιρίες»

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄1 κατηγορίας πέτυχε μία εμφατική νίκη με 6 – 0 απέναντι στην Λάρισα 2012, με τους «βυσσινί» να συνεχίζουν το αήττητο που έχουν για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Γιώργος Κεραμάρης προχώρησε σε δηλώσεις στο ArenaLarissa.gr και μίλησε για την εμφατική νίκη των «βυσσινί» την προηγούμενη Κυριακή, όπως και για την ικανοποίηση του από τους παίκτες και την διοίκηση του Καλοχωρίου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Καλοχωρίου:

«Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ στο παιχνίδι με την Λάρισα 2012. Η προσπάθεια από τα παιδιά γίνεται καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κεραμάρης.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών αλλά και ευχαριστημένος από την διοίκηση του Καλοχωρίου».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Νεάπολη: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα, καθώς κρύβουν παγίδες. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μου».