Κερδίζει και με εννέα η Μαρμαρίνη!

Χάρη στο τέρμα του Μιχάλη Κρητικού στο 60′ του αγώνα, η Μαρμαρίνη έφυγε από τον Πυργετό με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με το 0 – 1 στο πλαίσιο της 11ης στροφής του 3ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ!

Οι «κόκκινοι» του Γιάννη Μπουρνάκα έφθασαν στη νίκη χάρη στο γκολ του Μιχάλη Κρητικού και συνεχίζουν θετικά τη προσπάθεια που κάνουν φθάνοντας τους είκοσι τρεις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Πυργετού έμεινε στους δέκα έξι πόντους μετά και το σημερινό ματς.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα λοιπόν, ο Κώστας Βουγλάνης έκανε μία ωραία ατομική ενέργεια και με συρτή σέντρα βρήκε τον Μιχάλη Κρητικό, με τον τελευταίο να πλασάρει και να πραγματοποιεί το 0 – 1.

Στο 84ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και συνάμα κόκκινη κάρτα ο Κώστας Βουγλάνης, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη  κίτρινη κάρτα και ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Σπουδαίο παιχνίδι από πλευράς Μαρμαρίνης έκανε και ο πορτιέρο της ομάδας, Κυριάκος Άτσος, όπου δήλωσε παρόν όποτε τον χρειάστηκε ο Χείμαρρος, με τους φιλοξενούμενους να ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση του Πυργετού για την άψογη φιλοξενία που είχαν στο παιχνίδι.

Η Σύνθεση

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Μπουρνάκας – Μπούρας): Άτσος, Γκέκας, Βλάχος, Νάστος (46′ Κωνσταντινίδης), Λιόλιος, Τζουλάι (78′ Αγγέλης), Νάτσης, Δούρτμες (22′ λ.τ. Γλουστιάνος), Φαρμάκης, Κρητικός (90′ Βάρσος Στ.), Βουγλάνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Μπούτος, Κοντογιώργος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...