«Κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο…»

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών πέτυχε χθες το απόγευμα η Ολύμπια Λάρισας απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο και ο τεχνικός των «πορτοκαλί», Πάρης Λότφι προχώρησε σε δηλώσεις.

Ο προπονητής της λαρισινής ομάδας μίλησε στο ArenaLarissa.gr για την εμφάνιση στο Κυριακάτικο παιχνίδι, για το επόμενο παιχνίδι με την Πυλαία, ενώ ακόμη αναφέρθηκε και για το πως βλέπει ο ίδιος το φετινό πρωτάθλημα της Α΄2 Γυναικών.

Πιο αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Πιερικό Αρχέλαο:

«Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα και ήθελε πολύ να κερδίσει το παιχνίδι. Μπορώ να πως ότι μας δυσκόλεψε στην αναμέτρηση, όμως εμείς ήμασταν ανώτεροι, καθώς είχαμε περισσότερες λύσεις. Βέβαια, στο τέλος μας βοήθησε πολύ η παρουσία της αρχηγού της ομάδας, της Κουτσουνούρη, όπως άλλωστε και όλων των παικτριών».

Για την ερχόμενη αγωνιστική και την αναμέτρηση με τη Πυλαία:

«Θέλουμε και χρειαζόμαστε τη νίκη για πολλούς λόγους. Θεωρώ πως είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως εάν επιβάλλουμε τον ρυθμό μας τότε θα φθάσουμε στη νίκη».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία καλή βάση παικτριών για το μέλλον… Στόχος μας δεν αποτελεί η άνοδος στην επόμενη κατηγορία, αλλά το να πλαισιωθούμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να αγωνίζονται κυρίως νεαρά κορίτσια…».