Κερδίστε 10 προσκλήσεις για τη πρεμιέρα του «Star Wars» στα Victoria Cinemas!

Τη Τετάρτη 18/12 στα Victoria Cinemas στη Λάρισα δείτε πρώτοι τη νέα υπερπαραγωγή του μαγικού κόσμου του «Star Wars» μπαίνοντας στη κλήρωση για δέκα μονές προσκλήσεις της πρεμιέρας και μάλιστα στην αίθουσα Dolby Atmos!

Το ArenaLarissa.gr σε συνεργασία με τα Victoria Cinemas εξασφάλισε δέκα μονές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του για τη πρεμιέρα του «Star Wars IX: The Rise of Skywalker» τη Τετάρτη 18/12 στη Dolby Atmos αίθουσα. Για να μπείτε στη κλήρωση δεν έχετε παρά να σημπληρώσετε τα στοιχεία σας στη παρακάτω φόρμα αναφέροντας ως θέμα τη φράση «Star Wars» ενώ στο κείμενο μπορείτε να γράψετε το κινητό σας τηλέφωνο για να ειδοποιηθείτε μετά τη κλήρωση.

  Ονοματεπώνυμο (*)

  E-mail (*)

  Θέμα

  Μήνυμα

  Ο τίτλος όπως και και το τρέιλερ προκαλεί περισσότερα ερωτήματα παρά δίνει απαντήσεις για το τι μέλλει γεννέσθαι για τους δημοφιλείς διαγαλαξιακούς ήρωες.

  H ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ του STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ, από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στα VICTORIA CINEMAS! Απόλαυσε τα εντυπωσιακά ηχητικά εφέ και την μουσική της ταινίας από την SKYWALKER SOUND της LUCASFILM (με 15 βραβεία ΟΣΚΑΡ και 62 υποψηφιότητες) – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ – στα VICTORIA CINEMAS με το κορυφαίο σύστημα ήχου παγκοσμίως DOLBY ATMOS!

  Αγόρασε το εισιτήριο σου online με την υπηρεσία Victoria E-Ticket στο www.victoria-cinema.gr ή από τα ταμεία του κινηματογράφου!

  Ζήσε το έπος του STAR WARS: SKYWALKER Η ΑΝΟΔΟΣ MONO στα VICTORIA CINEMAS!