Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Κεραυνός Δένδρων!

Τις ισοπαλίες των Γόννων και της Δήμητρας Γιάννουλης εκμεταλλεύτηκε ο Κεραυνός Δένδρων που κέρδισε τη Δόξα Βαλανίδας και μείωσε τη διαφορά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Μίλτου Ταυλαρίδη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες και με σκορ 2 – 0 έφθασε τους είκοσι έξι βαθμούς και είναι στο μείον τρία από τη πρώτη θέση.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Βαγγέλη Μάνου προσπάθησε για το θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν τα κατάφερε κι έμεινε στους δέκα τρεις βαθμούς και την ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Θάνος Τσούτσος έβαλε σε θέση οδηγού στο σκορ τον Κεραυνό Δένδρων και το 1 – 0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο 54ο λεπτό ο Βαγγέλης Πέρπερας από θέση βολής κέρδισε τον Κυριάκη κι έκανε το 2 – 0 για την ομάδα του Μίλτου Ταυλαρίδη.

Από πλευράς φιλοξενουμένων, οι Νίκος Παλάντζας (32) και Σκριάπας (68′) είχαν δοκάρι στις προσπάθειες τους, με το 2 – 0 να είναι το τελικό σκορ υπέρ των γηπεδούχων.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κωστάκης, Κουσάνας (70′ λ.τ. Μπουζούκας), Σκριάπας, Τασιούλας, Καλέσης Αχ. (60′ Μπακού), Καλέσης Απ., Βόραδας (30′ Τσούτσος (75′ λ.τ. Τασλακίδης)), Γκάτης, Πέρπερας, Σερδένης.

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κυριάκης, Χαλίλ, Αρσένης, Τσιαμούρας (70′ Σαμαράς), Θάνος, Πλατής, Σκριάπας, Ντίλι (46′ Αδάμου), Κακανούλιας, Βαρσάμης, Παλάντζας Ν.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Τάνας, Κοσμάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...