Κιλελέρ οκτώ… αστέρων!

Χωρίς ιδιαίτερα… προβλήματα συνέχισε στη 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας το Κιλελέρ, το οποίο έκανε επίδειξη δύναμης εντός έδρας απέναντι στον Τύρναβο, τον οποίο και νίκησε με το ευρύ 8 – 1.

Μετά από αυτούς τους τρεις βαθμούς που πρόσθεσε το Κιλελέρ, έφτασε συνολικά τους 34 στο φετινό πρωτάθλημα, σε αυτή την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί μέχρι στιγμής και συνεχίζει ακάθεκτο στη 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Αντίθετος… βίος για τον Τύρναβο, ο οποίος βρίσκεται στη τελευταία θέση της βαθμολογίας με τέσσερεις βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κατσάρα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στο ματς. Πιο συγκεκριμένα στο 18ο λεπτό, ο Χασομέρης με όμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0. Ενώ στο 27′ ο Τσακίρης νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 32′ απέκτησαν μεγαλύτερο προβάδισμα, χάρη σε τέρμα του Κουβελά. Το γκολ της… τιμής για τον Τύρναβο ήρθε στο 40′ με ωραία ενέργεια του Κατσαρού που μείωσε σε 3 – 1. Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα και στο 54′ ο Κουβελάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, τη «σκυτάλη» στο «χορό» των γκολ πήρε ο Αναγνώστης, ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια έκανε το 5 – 1. Τρία λεπτά μετά, ήρθε ο Χασομέρης, πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση, για να κάνει το 6 – 1. Ενώ στο 69′ ο Παπαχρήστος, έδωσε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, πραγματοποιώντας το 7 – 1. Το τελικό 8 – 1 διαμόρφωσε στο 90′ και πάλι ο Αναγνώστης πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Τα Γκολ

1 – 0 18′ Χασομέρης.
2 – 0 27′ Τσακίρης.
3 – 0  32′ Κουβελάς.
3 – 1 40′ Κατσαρός.
4 – 1 54′ Κουβελάς.
5 – 1 61′ Αναγνώστης.
6 – 1 64′ Χασομέρης.
7 – 1 69′ Παπαχρήστος.
8 – 1 90′ Αναγνώστης.

Η Σύνθεση

Α.Ε. Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Μπαρούτας, Ντιντής, Τσακίρης, Γκουγκουλιάς (60′ Αργύρης), Παπαγεωργίου (46′ Πανταζής), Χασομέρης (65′ Νικολαΐδης), Τζέκα, (46′ Παπαχρήστος) Αναγνώστης, Βαγένας, Κουβελάς (60′ Χατζησαββίδης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κοντογιώργος, Αναστασίου, Σκριάπας.