“Κιτρινόμαυρο” το ντέρμπι κορυφής με… υπογραφή Βαρσάμη!

Η Δόξα Βαλανίδας ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου της ΕΠΣ Λάρισας, κερδίζοντας με 1 – 0 τον Ροδιακό, παραμένοντας στη κορυφή του Ομίλου. “Χρυσός” σκόρερ για τους νικητές, ο Γιώργος Βαρσάμης!

Τριάντα έκανε τους βαθμούς του, το συγκρότημα του Βαγγέλη Μάνου, παραμένοντας στη κορυφή του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, αφήνοντας τον Ροδιακό στους 23 πόντους και την 3η θέση.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Γιώργος Βαρσάμης με σουτ στη κίνηση μετά από έξοχη ασσίστ του Νίκου Παλάντζα.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν δυνατό σε έναν κακό αγωνιστκό χώρο με ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα και από τις δύο ομάδες. Βαρσάμης, Παλάντζας και Σκριάπας για τη Δόξα Βαλανίδας αστόχησαν προ του Πασάλογλου, ενώ για τον Ροδιακό ο Φούντας στο δεύτερο ημίχρονο έχασε την ευκαιρία της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βαλανίδας (Βαγγέλης Μάνος): Κυριάκης, Παζαράς, Μουταφίδης, Βαϊράμης (78′ λ.τ. Παπαδημητρίου), Σκριάπας, Πλατής, Θάνος, Χατζηλαδάς (72′ Ρακιντζόγλου), Βαρσάμης, Παλάντζας (87′ Αδάμου), Χριστοδούλου (55′ λ.τ. Μπάσα).

Ροδιακός (Γιώργος Φτεργιώτης): Πασάλογλου, Μπιζιώτας (78′ Στεφανίδης), Μπουζούκας Λ. (65′ Μπουζούκας Θ.), Τσιρόπουλος, Φούντας, Σπάχος, Μπαλκουράς, Συκιώτης (85′ Τσιλοφίτης), Μαντζαφλάρας, Γαλάρας, Βόγγολης (46′ Πατρίκου Ερ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Παραφέστας, Μπράμης.