«Κλεισμένος» στη Δόξα ο Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο 25χρονος (28/01/1995) καβαλιώτης επιθετικός Βασίλης Παπαδόπουλος που αγωνίζονταν με τη φανέλα της Καβάλας είναι πολύ κοντά για να προστεθεί στο έμψυχο υλικό των «μαυραετών».  

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ, Τρίκαλα, Καρμιώτισσα, Ένωση Παραλιμνίου και Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ηρακλή και παίζει τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και πίσω από τον σέντερ φορ.

Ήδη έχει πάρει την έγκριση του Θανάση Κολιτσιδάκη και πλέον αυτό που υπολείπεται είναι το διαδικαστικό κομμάτι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Τα φιλικά

Πρώτο φιλικό της Δόξας είναι την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη με την τοπική ομάδα όπου ο κρητικός τεχνικός θα δώσει από ένα ημίχρονο σε αγωνιστικό χρόνο στους παίκτες του προκειμένου να αρχίσουν να βρίσκουν το ρυθμό και τα πατήματα τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από εκεί και πέρα σήμερα επιβεβαιώθηκε το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό. Το παιχνίδι οριστικοποιήθηκε από τις δύο πλευρές να γίνει στις 3 Οκτωβρίου στο εθνικό στάδιο της Δράμας σε ώρα που θα καθοριστεί τις επόμενες μέρες. Υπάρχει η σκέψη, εφόσον εκείνη τη μέρα υπάρχει παιχνίδι του Καστρινού, το παιχνίδι να γίνει υπό το φώς των προβολέων, πρόταση που ήρθε από την πλευρά του Πανδραμαϊκού και ακούστηκε πολύ ευχάριστα στους ανθρώπους της Δόξας.

Επίσης στο πλάνο υπάρχει φιλικό με την Ξάνθη στις 14 Οκτωβρίου και νωρίτερα με τον Αετό Οφρυνίου του Μαγκαφίνη. Αναζητείται ένας ακόμη αντίπαλος, λογικά από την δεύτερη κατηγορία για το μεσοδιάστημα ανάμεσα στα φιλικά με Πανδραμαϊκό και Ξάνθη.

Πηγή: Sportdrama

The post «Κλεισμένος» στη Δόξα ο Βασίλης Παπαδόπουλος appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com