Κλοπ για Τσιμίκα: “Πιθανό να προλάβει με Κρίσταλ Πάλας”

Ο Κώστας Τσιμίκας έχασε την πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier Legaue με τη Φούλαμ, ωστόσο όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας είναι πιθανό να προλάβει ο Έλληνας διεθνής μπακ.

Ένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια της προπόνησης στέρησε από τον Γιούργκεν Κλοπ τον Κώστα Τσιμίκα στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League το περασμένο Σάββατο (6/8) κόντρα στη Φούλαμ.

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της 2ης αγωνιστικής των “reds” με την Κρίσταλ Πάλας, ο Έλληνας μπακ είναι καλύτερα και είναι πιθανό να προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι τη Δευτέρα (15/8).

“Έχουμε τραυματισμούς, αλλά το θέμα είναι πόσο καιρό θα μείνουν εκτός. Υπάρχουν λύσεις γι’ αυτό. Μία από αυτές είναι η μεταγραφική αγορά. Αυτό μόνο έχει νόημα αν μπορούμε να φέρουμε τον σωστό παίκτη, τον ΣΩΣΤΟ παίκτη, όχι έναν οποιοδήποτε παίκτη.

Σε κάποιες περιπτώσεις δεν γίνεται, σε άλλες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Όλες οι άλλες λύσεις βρίσκονται μέσα στην ομάδα. Τώρα έχουμε πάρα πολλούς τραυματισμούς.

Έχουμε μερικά αγόρια που επιστρέφουν, όπως ο Κεϊτά, ενώ και ο Τσιμίκας μπορεί επίσης, να επιστρέψει”, δήλωσε ο Γερμανός κόουτς.

Πηγή: Sport24.gr