Κολιτσιδάκης: Έχουμε δουλειά στο επιθετικό κομμάτι

Η Δόξα Δράμας πήρε την πρώτη της ισοπαλία στα φιλικά παιχνίδια με αντίπαλο την Ξάνθη στην ακριτική πόλη, δείχνοντας κατά διαστήματα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, με τη βελτίωση κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι να είναι εμφανής.

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής των «μαυραετών, Θανάσης Κολιτσιδάκης, μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη που όπως τόνισε στη SportDrama.gr, η βελτίωση στη Δόξα Δράμας έρχεται μέσα από τη δουλειά και την προσθήκη των ποδοσφαιριστών.

«Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι και το σίγουρο είναι ότι θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα στο επιθετικό κομμάτι. Νομίζω ότι αυτό έχει μία εξήγηση καθώς μπαίνουν συνέχεια καινούργιοι παίκτες αλλά σαν γενική εικόνα είχαμε καλή απόδοση στο φιλικό με την Ξάνθη και έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ’ όλα τα παιδιά», είπε στο πρώτο του σχόλιο για το παιχνίδι.

Σε ερώτηση σχετικά με το που οφείλεται η σημερινή βελτίωση που παρουσίασε η Δόξα Δράμας ενόψει πρωταθλήματος ο Θεσσαλονικιός προπονητής απάντησε: «Σίγουρα η βελτίωση οφείλεται στη δουλειά που γίνεται αλλά και στους παίκτες που έρχονται και προσθέτουν ποιότητα στην ομάδα και εμπειρία. Με συνεχόμενη δουλειά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

-Για τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη: «Δεν υπάρχει ακόμη κάποια σίγουρη ενημέρωση για τον τραυματισμό του Κουτσιανικούλη. Είναι νωρίς για να ξέρουμε. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει ότι δεν πρέπει να έχει κάτι σοβαρό. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα».

-Για την αλλαγή του Γκόμεζ στο πρώτο ημίχρονο: «Ο λόγος που παίζουμε τα φιλικά είναι για να βελτιώσουμε τις φυσικές μας δυνατότητες και τη φυσική μας κατάσταση. Ο Γκόμεζ είναι ένα παιδί που έχει έρθει χωρίς να έχει παίξει ποδόσφαιρο εδώ και πολλούς μήνες. Η αλλαγή έγινε για προληπτικούς λόγους ώστε να μην πάθει κάποια ζημιά. Έπαιξε περίπου 35 λεπτά και αυτό είναι το ταβάνι του. Είδαμε ότι δεν μπορούσε να παίξει άλλο και έγινε αλλαγή. Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού», είπε ο προπονητής της ομάδας.

The post Κολιτσιδάκης: Έχουμε δουλειά στο επιθετικό κομμάτι appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com