Κολιτσιδάκης: «Θα τα δώσουμε όλα στα Χανιά!»

Η Δόξα Δράμας το Σάββατο το απόγευμα φιλοξενείται στα Περιβόλια από τα Χανιά, στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ο τεχνικός των ασπρόμαυρων Θανάσης Κολιτσιδάκης, μιλώντας στη mikriliga.com αναφέρθηκε στο ματς ενώ αποκάλυψε και ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για το πρωτάθλημα.

-Η πρεμιέρα είναι πλέον πολύ κοντά, πώς κρίνετε το εκτός έδρας ματς με τα Χανιά;

«Υπάρχει διάθεση και όρεξη!»

«Η πρεμιέρα είναι δύσκολη για μας, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα από τις καλές του πρωταθλήματος. Έχει έναν προπονητή εδώ και καιρό, έχει κορμό από πέρσι και έγιναν και καλές προσθήκες.

Εμείς είμαστε καινούρια ομάδα στην ουσία με νέες μεταγραφές. Δε μπορέσαμε λόγω πανδημίας ούτε να δώσουμε πολλά φιλικά, ούτε έγιναν οι προπονήσεις που θέλαμε.

Αυτό που είναι καλό για μας είναι ότι υπάρχει διάθεση και όρεξη λόγω της μεγάλης απουσίας αλλά και της πρεμιέρας και γι’ αυτό οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα!»

«Κανείς δε γνωρίζει πώς θα είναι η ομάδα του»

-Φέτος θα ζήσουμε μια πολύ αλλιώτικη πρεμιέρα. Τι πιστεύετε θα δούμε;

«Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις, κανείς δε γνωρίζει πώς θα είναι η ομάδα του.

Θεωρώ πώς όποια ομάδα αντέξει και έχει έναν καλό ρυθμό της περισσότερη ώρα, με τα περισσότερα τρεξίματα, θα έχει μεγάλο λόγο να πάρει θετικό αποτέλεσμα…»

«Οι ομάδες που θεωρώ φαβορί»

-Ποιος είναι ο στόχος της Δόξας Δράμας και ποιες ομάδες θεωρείτε φαβορί;

«Εμείς έχουμε δηλώσει πώς θέλουμε να είμαστε μέσα στην εξάδα, δεν πάμε για πρωτάθλημα. Βάσει μπάτζετ θεωρώ φαβορί ομάδες όπως η Ξάνθη, ο Λεβαδειακός, ο Ιωνικός και τα Χανιά…»

Χρύσα Ζερβού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Football League: Τηλεδιάσκεψη με ΠΣΑΠ και αχτίδα φωτός!

Απίστευτο – Χειροβομβίδα σε σπίτι ποδοσφαιριστή

The post Κολιτσιδάκης: «Θα τα δώσουμε όλα στα Χανιά!» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com