Κολιτσιδάκης: Περιμένουμε μεταγραφές για να «δέσουμε»

Αναμφισβήτητα η κλήρωση δεν ήταν ιδιαίτερα βατή για τη Δόξα καθώς οι «μαυραετοί» μπαίνουν στα δύσκολα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Χωρίς να μπορεί να δηλώσει έτοιμη ακόμη η δραμινή ομάδα θα συναντήσει απέναντι αντιπάλους που πολύ πιθανό είναι να ήθελε να τους αποφύγει.

Ωστόσο τα δεδομένα είναι πλέον συγκεκριμένα και το έργο του προπονητή της ομάδας, Θανάση Κολιτσιδάκη σίγουρα αρκετά πιο δύσκολο, όπως άλλωστε το ομολογεί ο ίδιος:

«Δεν θα έλεγα ότι είναι μια ιδιαίτερα εύκολη κλήρωση. Κάθε ομάδα θέλει το ξεκίνημα της να είναι καλό. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια έχουμε τα τρία μακριά από την έδρα μας. Πάμε σε Χανιά, Ξάνθη και Τρίκαλα ενώ έρχεται στη Δράμα ο Εργοτέλης. Έχουμε απέναντι μας δυνατούς αντιπάλους, σαφώς πιο έτοιμους με τους ίδιους προπονητές και τον ίδιο κορμό από πέρσι. Σαφέστατα είναι πιο έτοιμες από εμάς. Η δε Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχει επενδύσει, έχει μπει πολύ δυνατά σε ενίσχυση παικτών και θέλει να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει.

Εμείς από την πλευρά μας κοιτάμε την ομάδα μας και τη δουλειά μας. Να έρθουν οι παίκτες που θα μας ενισχύσουν την προσπάθεια μας και να δέσουμε σαν ομάδα. Από εμάς εξαρτάται το πόσο έτοιμοι θα είμαστε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας περιθώριο για ένα μήνα δουλειάς.

Εκ των πραγμάτων ο στόχος μας θα είναι να πετύχουμε ότι το δυνατόν καλύτερο. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με τον κόσμο, αν θα έχουμε φιλάθλους στις κερκίδες. Όμως η έδρα μας χωρίς τον κόσμο μας είναι σίγουρα ένα. Έχουμε κόσμο που στηρίζει την ομάδα και μέσα στη Δράμα και εκτός έδρας. Ενδεχόμενη απουσία του από το πλευρό μας θα είναι μια μεγάλη απώλεια».

Πηγή: Sportdrama

The post Κολιτσιδάκης: Περιμένουμε μεταγραφές για να «δέσουμε» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com