Κολλάς: «Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις 4 γραμμές»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χρήστου Κολλά στο “theball”.

O επιθετικός των κιτρινόμαυρων μίλησε για την νίκη της ομάδας του στον Ασπρόπυργο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Καταρχάς εγώ εκ μέρους όλων των παιδιών θα ήθελα να ευχαριστήσω, αρχικά όλον τον κόσμο που ταξίδεψε τόσα πολλά χιλιόμετρα, για να έρθει να μας δει και μας χαροποιεί ιδιαίτερα, το ότι δώσαμε χαρά σε αυτό τον κόσμο που πραγματικά κάνει κάθε μας ματς να φαίνεται με γιορτή.

Στα του παιχνιδιού, παίζαμε με μια ομάδα η οποία είχε τους ίδιους στόχους με εμάς. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Είχαμε την ατυχία σε μια αντεπίθεση να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Αλλά θεωρώ ότι η ομάδα δεν το παράτησε σε καμία περίπτωση και όντας ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κατάφερε να γυρίσει το ματς.

Είμαστε σε πάρα πολύ καλό φεγγάρι, βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο.

Εννοείται πως η ομάδα δεν έχει σωθεί ακόμα σε καμία περίπτωση. Έχουμε μπροστά μας έξι τελικούς και πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Τέλος μερικές φορές λένε ότι η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση, αλλά θεωρώ ότι εμείς έχουμε σιωπήσει παρά πολύ από την αρχή της χρονιάς, μας έλεγαν τα χίλια δυό. Ότι θα πέσουμε, ότι δεν θα πάρουμε βαθμό, ότι θα είμαστε η πρώτη ομάδα που θα πέσει και κανένας δεν έδειχνε να μας υπολογίζει.

Θα ήθελα να πω σε αυτούς ότι το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις 4 γραμμές και ότι καμία ομάδα δεν έχει πέσει πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Τις ομάδες δεν τις κάνουν ούτε τα ονόματα, ούτε τα χρήματα, τις ομάδες τις κάνει η ψυχή και η θέληση ακόμα και αν πέσουμε θα πέσουμε με το κεφάλι ψηλά σαν μαχητές»

The post Κολλάς: «Το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στις 4 γραμμές» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...