Κολόκας: Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την τήρηση των μέτρων (video)

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας συνεχάρη την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την υπευθυνότητα που δείχνει στην αντιμετώπιση της κατάστασης λόγω του κορωνοιού και τόνισε ότι θα στηριχθούν όλα τα σωματεία ώστε να τηρηθούν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχει πισωγύρισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Κολόκα:

«Θα ήθελα να συγχαρώ το ιατρικό και προπονητικό τιμ της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που δείχνουν για την αντιμετώπιση του θέματος και στη διαδικασία επανεκκίνησης των προπονήσεων και ενδεχομένως του πρωταθλήματος και η συνεργασία μας είναι συνεχή. Αυτό αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για τα υπόλοιπα σωματεία τα οποία θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο ώστε να τηρηθούν οι κανόνες όπως οφείλουμε απέναντι στην Πολιτεία αλλά και στην τοπική κοινωνία ώστε να λάβουμε όλα τα μέτρα να μην έχουμε πισωγυρίσματα σε αυτό το δυσάρεστο θέμα και στις περιπέτειες που μας έχει βάλει η πανδημία».

Για τον αν έχουν ανοίξει οι αθλητικοί χώροι για το κοινό: «Όχι αυτό δεν ισχύει. Μόνο για τον αγωνιστικό αθλητισμό έχουν ανοίξει οι εγκαταστάσεις με κανόνες αυστηρούς τους οποίους τηρούμε και περιμένουμε τις νέες οδηγίες πως θα γίνει η διαδικασία επανόδου των ελεύθερων αθλουμένων και εμείς θα τους ενημερώσουμε όταν θα έρθει η ανάλογη οδηγία από τον ΕΟΔΥ».

The post Κολόκας: Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την τήρηση των μέτρων (video) appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com