Κοντά στη παραμονή ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Άπαντες στον Οικονόμο Τσαριτσάνης περιμένουν τις εξελίξεις για τη Γ’ εθνική, έτσι ώστε να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο σύλλογος τη νέα χρονιά.

Οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με είκοσι έξι βαθμούς και υπάρχουν τρεις προτάσεις που αφορούν τους συλλόγους και το πως θα διαμορφωθούν τα πρωταθλήματα.

Έχει να κάνει με τη πρώτη πρόταση να μην υποβιβαστεί κάποια ομάδα, στη δεύτερη πρόταση να υποβιβαστούν οι ομάδες από τη 10η θέση και κάτω όπως και το τρίτο σενάριο να υποβιβαστούν μόνο οι ομάδες που έχουν πέσει και μαθηματικά, μία πρόταση που έχει γίνει γνωστή από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτη Διακοφώτη.

Πράγμα που σημαίνει ότι από τις τρεις προτάσεις ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ευνοείται στις δύο από αυτές και οι πιθανότητες παραμονής στη Γ’ εθνική είναι υπέρ του.

Σχετική δήλωση για το όλο θέμα έχει κάνει το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης:

«Φαντάζομαι αν όχι στην εκτελεστική του Μαΐου, στην εκτελεστική του Ιουνίου θα υπάρξει το τελικό σχέδιο. Για τη Γ’ Εθνική, γιατί ακούγονται πάρα πολλά όσον αφορά τον υποβιβασμό, υπάρχουν τρεις προτάσεις από την επιτροπή διοργανώσεων. Προτάσεις οι οποίες θα έρθουν στην εκτελεστική για επικύρωση.

Η μία πρόταση είναι να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα, η άλλη είναι να υποβιβαστούν από τη 10η θέση και κάτω και μια τρίτη πρόταση που την έκανα εγώ στην επιτροπή είναι να υποβιβαστούν μόνο όσοι έχουν πέσει μαθηματικά. Δηλαδή αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα αυτές οι ομάδες που δεν είχαν μαθηματικές ελπίδες να υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα».