Κορομηλάς: «Μεγάλη σημασίας νίκη για εμάς»

Χαρούμενος μετά το αποτέλεσμα και το 0 – 1 απέναντι στην Ομόνοια ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου Αποστόλης Κορομηλάς, όπου μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε στο ArenaLarissa.gr.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη που πέτυχε ο Πανιώνιος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει μέλλον και πως η Νεοσμυρνιώτικη ομάδα σύμφωνα με τον ίδιο θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πιο αναλυτικά:

«Αν και ήταν αγχωτική η νίκη ήταν μία μεγάλη σημασίας νίκη για εμάς, καθώς θα μας ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει και της συνέχειας. Υπήρχαν πολλές ελλείψεις στο παιχνίδι με την Ομόνοια για την ομάδα μου και μιλάμε για κοντά στους δέκα ποδοσφαιριστές, όμως καταφέραμε μέσα από το βάθος παικτών που έχουμε, να κερδίσουμε και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Πανιωνίου.

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του: «Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος, καθώς όπως είπα υπήρχαν πολλές απουσίες για το παιχνίδι αυτό. Φυσικά, τα παιδιά που αγωνίσθηκαν με την Ομόνοια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πιστεύω πως υπάρχει μέλλον για τα παιδιά αυτά. Να σημειώσω όμως πως πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία που υπάρχουν σε κάποιους παίκτες της ομάδας».

Για την συνέχεια που θα έχει ο Πανιώνιος: «Πιστεύω σε μία καλύτερη συνέχεια για τον Πανιώνιο και θεωρώ πως θα τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.».